Inspiratie

Sutienul bralette: 8 modele sexy de sutien fara intaritura

Un clasic indispensabil garderobei unei femei este sutienul fără push-up si fara intaritura, denumit bralette. Sutienul bralette este cu siguranță cel mai în vogă model de sutien din ultimele sezoane. Acesta păstrează forma naturală a sânului, oferă susținere, este extrem de confortabil și poate fi purtat și în cele mai lungi zile la birou. Dar, sutienul bralette este o alegere ideală și pentru o ținută elegantă. Atunci când acesta este lăsat să fie ușor descoperit sub o rochie sau o cămașă de mătase, ținuta se transformă într-una extrem de sexy. Sutienul bralette creat din dantelă neagră este un accesoriu distins, plin de eleganță și farmec.

Set Sexy Demoniq Iga

Set sexy ce poate fi purtat in orice moment al zilei, confectionat din dantela cu elemente florale. Cupele nu sunt intarite, mulandu-se perfect pe bust, la spate inchizandu-se asemenea unui sutien clasic. Portjartierul si chilotul completeaza perfect tinuta. Bretelele sutienului si cele ale portjartierului sunt reglabile, pentru o potrivire perfecta.

sutienul bralette sevensins.ro

Set Sexy Obsessive Kisselent

Sutienul NU are push-up, mulandu-se perfect pe sani, in timp ce portjartierul si chilotul intregesc perfect imaginea ta de diva sexy! Elementele florale inserate pe toate cele 3 piese sporesc farmecul produsului. Bretelele sunt reglabile, pentru o ajustare perfecta!

Set Sexy Demoniq Sophie

Un set sexy si incitant, compus din patru piese, ce sigur iti va atrage atentia. Sutienul si portjartierul sunt impodobite cu dantela, pentru un plus de efect. Bretelele sutienului si cele ale portjartierului sunt reglabile, pentru o potrivire perfecta. Fundita inserata intre cupe sporeste farmecul produsului, alaturi de dantela tivita la baza portjartierului.

Set Sexy Obsessive Merossa

Un set ideal de purtat in orice moment al zilei. Sutienul se inchide dupa gat si spate, benzile fiind reglabile, pentru o ajustare perfecta. Sutienul este confectionat din dantela brodata cu elemente florale. Portjartierul se muleaza perfect pe solduri, avand atasata in talie o bijuterie cu strasuri. Bretelele portjartierului sunt, de asemenea, reglabile. Funda din satin, de la spate, sporeste farmecul produsului.

Set Sexy Obsessive Frivolla

Alege acest set sexy ce iese din tipare! Toate piesele sunt confectionate din dantela elastica, brodata cu elemente florale. Sutienul este impodobit cu benzi elastice deasupra bustului, inchizandu-se la spate cu ajutorul unui sistem mos-baba.

Set Sexy Obsessive Emperita

Setul include sutien cu decolteu adanc si bretele ajustabile, portjartier ce se regleaza la spate cu ajutorul unui snur dispus in zig-zag si chilot tanga. Toate elementele au inserate elemente florale si sunt tivite pe margine cu dantela. Nu ezita sa iesi din tiparele clasice si indrazneste sa fii sexy!

 

Set Sexy Obsessive Wonderia

Setul cu un design aparte, este compus din sutien cu dantela pe cupe, cu benzi elastice,chilotul string din dantela si portjartier. Funditele din satin atasate intre cupe si portjartier iti vor da un look aparte.

Set Sexy Obsessive Moketta

Set sexy si provocator, de culoare neagra, confectionat din material usor satinat, cu insertii din dantela. Sutienul nu are sarme de sustinere inserate la baza, cupele fiind usor buretate

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest

Iti place articolul?

Distribuie-l pe retelele de socializare!