Inspiratie Lifestyle Noutati

Cum să alegi cadoul perfect pentru Andreea

A mai rămas puțin până la Sfântul Andrei. Dacă vrei să cumperi un cadou special pentru o Andree, indiferent că este vorba de cea mai bună prietenă, soră sau chiar de persoana iubită, te poți orienta către piesele de lenjerie intimă. Acestea nu trebuie să lipsească din garderoba niciunei femei, și în plus, nu există femeie care să reziste tentației de a le purta.

Babydoll senzual

Un babydoll senzual, de culoare neagră, este ideal pentru a fi făcut cadou unei persoane dragi din viața ta. Acesta emană eleganță și sezualitate și este realizat din voal fin de culoare neagră în combinație cu dantela brodată. Decolteul adânc, benzile dublate și accesoriul din zona gâtului scot în evidență bustul, atrăgând privirea ca un magnet către acea zonă.

Cadou pentru femei îndrăznețe: body din plasă

Un body din plasă este ideal pentru femeile îndrăznețe. Acest body de culoare neagră este  confecționat din material elastic tip plasă, ce se mulează perfect pe trup. În plus, modelul subțiază și scoate în evidență silueta, emanând erotism prin toți porii. 

Catsuit sexy pentru nopți de neuitat

Un catsuit sexy poate fi cadoul perfect pentru femeia din viața ta. Acest catsuit are un design care creează iluzia optică a unui top cu portjartier și dresuri atașate, dându-i un plus de senzualitate și erotism. Este confecționat din material tip plasă, cu textura elastică, iar decupajele inserate pe alocuri sporesc farmecul produsului.

Cadou: Chemise cu decolteu adânc

Acest chemise cu decolteu adânc este ideal pentru persoanele care sunt adeptele unui stil clasic. Acest desuu foarte cochet, confecționat din dantelă brodată cu elemente florale și tul este fin și plăcut la atingere. În plus, materialul elastic, ușor transparent îi vor pune toate atuurile în evidență. Decolteul adânc, benzile dublate și bijuteria inserată scoate în evidență bustul, atrăgând privirea ca un magnet către acea zonă.

lenjerie cadou

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest

Iti place articolul?

Distribuie-l pe retelele de socializare!