Inspiratie

Body-urile sunt potrivite pentru toate tipurile de siluetă

Body-urile sunt articolele vestimentare care se mulează perfect pe silueta ta și îți scot atuurile în evidență, ajutând în același timp și la mascarea micilor imperfecțiuni. Acestea sunt de obicei folosite ca piese de lenjerie intimă, însă unele modele pot fi utilizate și în diverse combinații cu fuste sau pantaloni, rezultând astfel o ținută cu o eleganță aparte. Body-urile subțiază talia, pun în valoare formele corpului și conferă purtătoarelor încredere de sine.
Body-urile de la SevenSins sunt dedicate femeilor care vor să impresioneze în mod plăcut, prin alegerea unei ținute pline de stil. Croielile lor accentuează feminitatea și te transformă într-o apariție de neuitat.

Body Chilirose Noelia
Produsul este confecționat din material elastic de culoare neagră. La spate se închide asemenea unui sutien, iar decolteul adânc și accesoriile din zona bustului îi dau un plus de farmec. Acest body îți îmbracă corpul într-un mod sexy, așezându-se perfect pe liniile sale.

Body Chilirose Noelia

Body Livco Karii
Un body incitant, realizat din tul delicat și dantelă neagră, cu inserții fuchsia pe abdomen. Bretelele subțiri sunt ajustabile, pentru o potrivire perfectă, iar cupele sunt întărite cu push-up și sârme de susținere la bază. Este ideal pentru a-ți surprinde partenerul în mod plăcut!

Body LivCo Karri

Body Obsessive Moketta
Un articol rafinat, făcut din material lucios cu inserții de broderie deasupra sânilor, pe umeri și pe șolduri. Cupele sunt prevăzute cu sârme de susținere, iar prinderea se realizează în zona inghinală. Pe lângă faptul că este o alegere potrivită pentru o seară fierbinte, poate fi purtat foarte ușor și ca top.

Body Obsessive Moketta

Body Kinga Rhinestone
Acest body emană eleganță și poate fi purtat indiferent de momentul zilei. Cupele sunt întărite cu ajutorul unui burete subțire, dublat în partea de jos cu tul fin cu picățele și material gri în partea de sus. Bretelele reglabile asigură o potrivire optimă, iar prinderea se face în zona inghinală.

Body Kinga Rhinestone IV

Body Irall Fifi
Element vestimentar extrem de provocator, realizat din material moale și ușor elastic. Formele geometrice formate de decupaje și spatele dezgolit scot în evidență frumusețea corpului și te transformă într-o apariție de neuitat. Benzile elastice de după gât și de la spate sunt reglabile.

Body Irall Fifi

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest

Iti place articolul?

Distribuie-l pe retelele de socializare!