Colectii lenjerie

Ziua Z: Mireasa in devenire

O singura data in viata suntem mirese… pentru prima data. Si in momentul acela, trebuie sa stralucim atat de frumos, incat sa paleasca orice supernova in fata noastra. De la rochia de mireasa, la coafura, machiaj, pantofi… Insa ceea ce doar sotul tau va avea sa afle este ca, sub superba rochie, aleasa dupa luni intregi de preumblare prin magazinele din tot orasul (weekendul la Milano a fost si el un pretext, nu?), se afla cea mai sexi lenjerie, creata special pentru a-ti pune in valoare feminitatea in cea mai frumoasa noapte a vietii tale.

gracya-sweet1

Ti-ai luat-o singura, gandindu-te la momentul in care el te va vedea purtand-o. Alba, cu sclipiri diafane de satin, filigranata cu cele mai delicate dantele… Sau ti-a luat-o prietena ta cea mai buna: o lenjerie indrazneata, pentru ca asa te stie ea pe tine. Snurulete albe, de matase, pornesc in X din dreptul sanilor, pentru a se opri pe abdomen, in dreptul unui portjartier brodat cu mici cristale. Oricum ar fi, ai incredere in sexappeal-ul tau si uimeste-l. Pentru ca doar TU ai puterea sa faci asta. Alege dintr-o pleiada de desuuri create special pentru tine, ca sa il faci fericit pe el.

Vedeta momentului este corsetul Sweetheart by Gracya. Cupele push-up, care permit purtarea unei rochii oricat de decoltate, voalul fin din continuarea acestora, cu terminatii brodate delicat, precum si portjartierul satinat atasat fac din acest corset un must-have pentru tine. Asorteaza corsetului chilotul Sweetheart si o pereche de ciorapi albi, pentru portjartier, Notte Bianca. Cu siguranta aceasta tinuta iti va pune in valoare formele in cea mai deosebita seara din viata ta. Enjoy it!

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply
    Dana
    22.07.2013 at 14:00

    Am trecut deja pe lista 🙂

  • Reply
    vali
    19.08.2013 at 17:03

    Se poate implini candva ceea ce se spune in articolul asta dar e pacat ca nu se mai tine cont de asta. importanta e rochia de mireasa si pantofii poate k doar astea se vad (am auzit spunandu-se).

  • Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

    Pin It on Pinterest

    Iti place articolul?

    Distribuie-l pe retelele de socializare!