Inspiratie

Lenjerie atrăgătoare pentru toate siluetele

Orice femeie are un raft special destinat lenjeriei intime, indiferent de forma corpului. Totuși, unele persoane au reținere în ceea ce privește lenjeria sexy întocmai pentru că nu sunt sigure ce li s-ar potrivi mai bine. Astăzi vorbim despre piese de lenjerie universale, și anume articole care se potrivesc tuturor siluetelor și formelor, cum ar fi chemise-urile și halatele. Așadar, puteți alege cu încredere oricare dintre produsele de mai jos, în caz că vreți să dăruiți cuiva apropiat ceva surprinzător sau să vă reînnoiți propria garderobă.

Halat Chilirose Eliza
Un halat din satin, cu mâneci trei sferturi evazate, care completează perfect o ținută comodă de interior, fiind ușor de asortat. Broderia neagră de la capătul mânecilor și din partea inferioară sporește farmecul produsului. Produsul este disponibil și pe negru.

Halat Chilirose Eliza

Chemise Chilirose Medeea
O cămașă de noapte cu decolteu adânc, confecționată din material satinat combinat cu dantelă în zona bustului. Dantela neagră cu model floral se continuă și la spate, iar bretelele se prind în formă de x. Creează iluzia optică de înălțime și este recomandată pentru femeile cu orice tip de corp. Se găsește pe site și pe negru și albastru.

Chemise Chilirose Medeea

Halat Obssesive 825
O piesă de lenjerie foarte lejeră și primăvăratică, realizată din material bleumarin foarte moale. Mânecile scurte sunt din tul fin, iar marginile produsului sunt ornate cu dantelă neagră. Spatele este frumos decupat în V, halatul așezându-se ca o rochiță pe corpul purtătoarei.

Halat Obsessive 825-PEI

Chemise Livco Sinsita Coral
Un articol de lenjerie extrem de delicat și feminin, făcut din material foarte plăcut la atingere. Zona bustului este înfrumusețată de floricele negre, care se mai regăsesc și în partea de jos într-o parte. Culoarea este una tinerească și plăcută privirii.

Chemise LivCo SINSITA CORAL

Halat Beauty Night Ambrosia
Această piesă de lenjerie are un farmec aparte, datorită design-ului deosebit. Este confecționat din material satinat și ornat cu dantelă cu motiv floral pe margini, iar decupajele laterale în formă de romb conferă un plus de mister. Halatul poate fi achiziționat și pe alb.

Halat Beauty Night Ambrosia

Chemise Obsessive Satinia
O cămașă de noapte foarte confortabilă și elegantă. Are o croială simplă, care se așază foarte bine pe formele oricui, și arată foarte feminin și atrăgător. Broderia pe post de accesoriu dintre sâni dă un plus de farmec ținutei. Produsul are variante pe mai multe culori – negru, bleumarin, gri sau alb.

Chemise Obsessive Satinia

Halat Irall Aria
Un halat simplu, realizat din satin colorat, care se poate combina cu aproape orice altă piesă de lenjerie, cum ar fi un set negru din dantelă, un chemise sexy din tul sau un corset provocator. Poate fi cumpărat într-una dintre cele 4 culori – grena, negru, maro sau crem.

Halat Irall Aria lenjerie

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest

Iti place articolul?

Distribuie-l pe retelele de socializare!