Generalitati

Corsetele sexy: Alege sa fii indrazneata si poarta corsete irezistibile

Corsetele sunt un “must” sezonul acesta. Femeile cu adevarat indraznete cu siguranta iubesc corsetele sexy, seducatoare, pe care le accesorizeaza diferitelor ocazii. Primăvara aceasta este despre a fi îndrăzneață și plină de senzualitate. Și cum poți face cel mai bine acest lucru? Cu siguranță purtând corsetele seducătoare de la SevenSins.ro.

Noi propunem 6 modele de corseturi sexy ideale pentru orice tip de conformatie. Corsetele sunt o piesa de lenjerie intima ideala petru a pune in valoare silueta, creionand perfect forma acesteia. Corsetele creeaza silueta de clepsidra mult dorita de toate doamnele.

Asadar, iata modelele noastre de corsete:

Corset Obsessive Roseberry

Alege un corset sexy in nuanta magenta si lasa-l fara cuvinte! Corsetul Roseberry este confectionat intr-o culoare puternica, satinata, ce iti va da o stralucire aparte. La baza si pe cupe este inserata dantela neagra, sporind farmecul produsului. Cupele au sarme de sustinere iar bretele sunt reglabile, pentru o potrivire perfecta.

corsetele sexy sevensins.ro

Corset Obsessive Auroria

O tinuta provocatoare, in nuanta de albastru regal. Aceasta este ideala pentru o seara romantica in doi. Piesa este confectionata din tul fin combinat cu material satinat, pe cupe avand insertii din dantela. Bretelele portjartierului sunt detasabile si reglabile.

Corset Beauty Night Abigail

Fii o aparitie incantatoare! Poarta acest corset pentru a te simti sexy si admirata! Textura fina si elastica, dublata de dantela neagra, florala, fac din acest corset alegerea ideala pentru o seara perfecta.

Corset Obsessive Miamor

Fii o aparitie de neuitat si poarta acest corset incitant, extrem de feminin, ce scoate in evidenta bustul si talia. Corsetul este confectionat din material satinat usor elastic, combinat cu dantela. Acesta se poate transforma cu usurinta intr-o piesa vestimentara reusita, alaturi de o pereche de pantaloni palazzo, sau o fusta conica.

Corset Excellent Beauty C-409

Corsetul este solutia ideala pentru orice seara memorabila in doi. Este realizat din material de culoare neagra, satinat, delicat cu pielea.

Corset Obsessive Diamond

Dantela florala fina in nuanta elegantei creeaza un corset extrem de elegant si pretios.

 

 

 

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Feminina si seducatoare: Tu ce lenjerie intima alegi pentru aniversarea in doi? - BodyWear by SevenSins
    31.03.2017 at 17:04

    […] Corsetele sexy: Alege sa fii indrazneata si poarta corsete irezistibile […]

  • Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

    Pin It on Pinterest

    Iti place articolul?

    Distribuie-l pe retelele de socializare!