Inspiratie Lifestyle Noutati

5 body-uri sexy care nu trebuie să-ți lipsească din garderobă

Orice femeie trebuie să aibă în garderobă un body. Aceste piese vestimentare îți pun formele în evidență și te ajută să fii mai seducătoare. În plus, îți vor oferi mai multă încredere în tine și te vor face mai seducătoare. Niciun bărbat nu va rezista prezenței tale.

Body din plasă

Acest body care emană erotism prin toți porii este confecționat din material elastic și plasă. Se mulează perfect pe trup și îți pune silueta în evidență. Modelul inserat pe abdomen și la spate dă un aer aparte produsului. Poartă-l într-o seară obișnuită și cu siguranță o vei transforma într-o seară pe care nu o veți uita prea curând.

body din plasa

Body din dantelă

Un body extrem de sexy, din dantelă plăcută la atingere, este tot ce ai nevoie pentru o noapte romantică. Acest body cu decolteu adanc, îți pune bustul în evidență, atrăgând privirea către acea zonă. Pe spate sunt atașate benzi elastice pentru un plus de farmec. Pregătește-i o surpriză și efectele nu vor întârzia să apară.

body dantela

Body sexy cu decupaj

Dacă ești o persoană îndrăzneață alege acest body sexy, din plasa, cu decupaj inghinal. Body-ul confecționat din plasă brodată, de culoare neagră este foarte moale și plăcut la atingere. În plus, se mulează perfect pe corp, scoțând în evidență abdomenul și sânii. Cu o asemenea prezență îți vei surprinde plăcut partenerul și veți avea parte de o noapte incendiară.

Body senzual

Acest body îți taie răsuflarea încă din prima clipă! Este confecționat din dantelă fină brodată, de culoare neagră, care se mulează perfect pe corp și îți pune în evidență silueta. Poate fi purtat întreaga zi pe sub hainele obișnuite, sau poate fi purtat doar seara, pentru a-ți seduce partenerul.

Body incitant din dantelă

Vrei să-ți lași partenerul fără cuvinte? Poartă acest body din dantelă, cu decupaje generoase în zona taliei și un decolteu generos. Este un produs sexy și incitant, confecționat din dantelă cu elemente florale. Materialul se mulează perfect punându-ți toate atuurile în evidență.

Dacă vrei să îți înnoiești arsenalul de seducție, e momentul perfect! SevenSins.ro are o mulțime de reduceri, în spiritul Black Friday! Profită și tu și vei avea parte de cea mai senzuală toamnă…

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest

Iti place articolul?

Distribuie-l pe retelele de socializare!