Inspiratie Lifestyle Noutati

Trei corsete sexy pe care le porți purta întreaga zi

Vrei să îmbini utilul cu plăcutul și să cumperi o lenjerie intimă pe care să o porți purta întreaga zi, pe sub hainele obișnuite, dar cu ajutorul căreia să-l poți seduce în dormitor? Corsetele sunt perfecte pentru ceea ce ai nevoie. Iată trei modele de corsete care nu trebuie să-ți lipsească din garderobă.

Corset sexy

Cu ajutorul acestui corset negru, extrem de sexy, te vei simți seducătoare întreaga zi. Purtat pe sub haine îți evidențiază silueta și îți conturează talia, iar hainele se vor așeza mai frumos pe corp.

În plus este soluția ideală pentru orice seară pe care o vrei a fi de neuitat. Materialul de culoare neagră, satinat, în combinație cu dantela brodată pe abdomen, dau un farmec aparte produsului.

corset

Corset seducător

Pregătește-te pentru o seară de neuitat în doi! Apariția ta nu va trece neobservată trebuie sa fie una inedită, acest corset fiind alegerea perfectă! Este confecționat din material ușor, transparent și dantelă care îți vor da o strălucire aparte! Decolteul adânc și dantela inserată în zona cupelor atrag privirea ca un magnet. În plus, acest corset seducător poate fi purtat cu ușurință pe sub o rochie sau o bluză delicată.

Corset provocator

Dacă îți dorești o ținută provocatoare acest corset roșu este alegerea potrivită. Este extrem de provocator și incitant, iar amestecul dantela neagră din zona bustului va atrage atenția precum un magnet. Cu siguranță vei avea parte de o noapte de neuitat dacă porți acest corset.

În timpul zilei îl poți purta cu ușurință pe sub o rochie sau o fustă și o bluză. Este confortabil și ușor de asortat.

Dacă ești în căutarea unor piese de lenjerie speciale, nu uita că se apropie Black Friday. Iar SevenSins.ro a pregătit o mulțime de reduceri, chiar și la cele mai noi piese de colecție. Reducerile sunt de până la 60%, profită acum de ele și trăiește cea mai seducătoare toamnă! 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest

Iti place articolul?

Distribuie-l pe retelele de socializare!