Inspiratie

Noile costume de baie în două piese SevenSins

În acest an am fost luate prin surprindere de vară, care își face simțită prezența destul de devreme. Cu această ocazie, putem începe să lucrăm la bronzul mult așteptat, dar nu înainte de a ne reînnoi colecția de costume de baie.

Sezonul acesta se poartă culorile tari, în special roz și verde, și imprimeurile debordante. Toate vrem să fim în trend atunci când mergem la piscină sau ne facem timp pentru o escapadă la malul mării, deci trebuie să ne achiziționăm vestimentația potrivită. Costumele de baie în două piese sunt întotdeauna o alegere inspirată pentru o zi caniculară, fiind deseori mai practice decât cele întregi. Principalul lor avantaj este că te ajută să obții un bronz uniform, lucru pe care și-l doresc majoritatea femeilor.

Pentru că cei de la SevenSins sunt mereu la curent cu cele mai noi tendințe, noua lor colecție de costume de baie sigur va fi pe placul tău. Propunerile îmbină într-un mod estetic culorile aprinse ale verii cu modele florale exotice și sunt destinate femeilor care vor să atragă priviri în urma lor.

Costum de baie Marko Gloria Fuchsia
Design-ul acestui produs și combinația de culori funcționează perfect împreună. Cupele sutienului sunt prevăzute cu push-up nedetașabil. Acesta se închide la spate cu ajutorul unei catarame. Slipul este dublat, pentru un maxim de discreție.

Costume de baie deux-pieces: Costum de baie Marko Gloria fuchsia

Costum de baie Marko Patricia Black
Setul este menit să atragă atenția prin combinația inedită de culori. Sutienul se închide la spate cu o cataramă argintie, iar modelul floral în culori vii dă un aer tineresc produsului. Slipul negru de tip clasic se mulează perfect pe corp.

Costum de baie Marko Patricia black

Costum de baie Marko Summer Green
Modelul original al setului transmite o energie plăcută prin combinația de culori, dar și o oarecare eleganță. Forma și culoarea sutienului evidențiază bustul, iar imprimeul slipului este complex și atrăgător. Asortat cu un pareo simplu și o pălărie de soare, costumul este ideal pentru o petrecere la piscină sau pe plajă.

Costume de baie deux-pieces: Costum de baie Marko Summer green

Costum de baie Marko Monica
Costumul deux-pieces are cupele întărite. Bretelele sutienului sunt reglabile, dar nu și detașabile, iar chilotul clasic se poate regla cu ajutorul șnurului galben dispus în laterale. Este ideal pentru o ținută de plajă de bun gust!

Costum de baie Marko Monica

Costum de baie Marko Loretta Corai
După cum spuneam mai sus, se poartă toate nuanțele de roz. Bretelele sutienului sunt nedetașabile, dar se pot regla, iar cupele sunt întărite astfel încăt să modeleze frumos sânii. Imprimeul de pe slipul decupat discret se regăsește pe marginea sutienului, pentru un plus de farmec.

Costum de baie Marko Loretta corai

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest

Iti place articolul?

Distribuie-l pe retelele de socializare!