Fashion

Top 5 costume ieftine de baie care se potrivesc oricarui tip de silueta

Multe dintre femei nu au descifrat pana acum ce forma au corpurile lor astfel incat shoppingul dupa costume de baie sa se reduca la niste retete clare si usor de urmat. Ce sa mai, sa gasesti un costum de baie in magazine inseamna sa probezi zeci de costume, pentru ca nu ai nici cea mai mica idee despre cum arata ele pe corpul unei femei.

Daca esti genul de femeie careia ii place sa isi gestioneze eficient timpul si sa stie toate detaliile inainte de a cumpara, costumele de baie din online sunt raspunsul pentru tine.

Vrei sa ai un suport bun pentru sani sau vrei sa pui in evidenta cum sfideaza ei greutatea, vrei sa camuflezi posteriorul sau sa ti-l asumi cu mandrie? Ca sa te ajutam, am facut un top cu cele mai versatile costume de baie care fac favoruri anumitor trasaturi dar care avantajeaza orice tip de silueta.

1. Un costum de baie ideal indiferent daca ai sanii mari sau mici.

Un costum de baie de un verde exotic prevesteste un bronz bine pus in evidenta. Atunci cand punctul forte al siluetei tale sunt sanii care sfideaza gravitatia, ar trebui sa alegi un costum de baie care sa directioneze atentia catre decolteu; sanii zvelti, adolescentini, arata cel bine intr-un sutien fara bretele, in special daca primeste sustinere suplimentara de la cupe intarite. Daca ai sanii mici, acelasi sutien poate sa arate grozav pe tine daca, asa cum e cazul costumului din imagine, are push-up detasabil.

Sutienul acesta sexy poate fi extrem de versatil si pentru un bust generos daca se prinde la spate si dupa gat cu un snur reglabil; acesta poate aduce un plus de suport dar se poate si detasa atunci cand vrei sa stai intinsa pe sezlong si te lasi rasfatata de razele soarelui fara sa-ti faci griji pentru urme inestetice.

Costum de baie marko shanon
COSTUM DE BAIE MARKO SHANON GREEN

2. Un posterior generos este cel mai bine pus in evidenta de…

Cand ai un posterior generos, trebuie sa ai un simt foarte bun al proportiilor. O pereche de bikini cu snur vor dezvalui prea mult, sunt destul de inconfortabili si nu-ti fac niciun favor.

Ai nevoie de un slip cu suficient material in partea din spate astfel incat sa nu fii nevoita sa verifici constant daca peticul s-a deplasat. Un top cu imprimeu este al doilea aspect pe care trebuie sa il bifezi atunci cand ai un posterior generos. E firesc ca va atrage toate privirile, iar asta e grozav, dar e pacat ca bustul sa fie total ignorat. Asa ca te poti modifica proportiile cu ajutorul culorilor si a iluziilor optice. Un costum de baie ca cel de jos bifeaza toate nevoile tale dar poate fi purtat, la fel de bine, de absolut orice femeie. Grafica lui contureaza armonios bustul si alungeste picioarele.

costum de baie marko carlotta

COSTUM DE BAIE MARKO CARLOTTA

3. Fara imperfectiuni cu un costum de baie intreg

Un costum de baie intreg e tot ce ai nevoie ca sa te simti ca o diva. Nu e de mirare ca, in ultimii ani, a avut o revenire spectaculoasa in trenduri. Pe masura ce constientizam din ce in ce mai mult efectele nocive ale soarelui iar protectia pielii devine o prioritate, un costum de baie intreg nu mai este un obstacol in calea unui bronz uniform, ci un extra ajutor pentru sanatatea si frumusetea pe termen lung a pielii tale.

Costumele de baie intregi sunt perfecte pentru orice tip de silueta, dar ar trebui sa le acorzi o atentie speciala, mai ales daca ai fixurile tale cu privire la anumite imperfectiuni – colaceii de pe spate, aripioarele sau un abdomen care e, cu totul, un patratel.

Un costum de baie cu un design incretit de-a lungul abdomenului, ca cel din imagine, este perfect pentru a ascunde micile imperfectiuni. Breteaua subtire reglabila si detasabila evidentiaza linia gatului si a umerilor in vreme ce cupele intarite, rotunjesc frumos sanul si ii ofera sustinerea perfecta.

costum de baie marko shila white
COSTUM DE BAIE MARKO SHILA

4. Coapse pline si senzuale in cele mai jucause costume de baie

De ceva vreme incoace, se desfasoara o adevarata miscare feminista in online si nu numai pentru a ne realinia asteptarile cu o realitate mult mai frumoasa decat ce ne arata publicitatea, ci pentru ca, pur si simplu, „imperfectiunile“ noastre ne fac unice si memorabile.
Iar coapsele care dau liniile definitorii unei siluete clepsidra sunt, de departe, un atribut care trebuie pus in evidenta. Poti face asta cu un costum de baie cu imprimeu jucaus, in culori vii, dintr-un material elastic care sa se muleze perfect pe formele tale.

Ca inspiratie, iata un costum de baie lejer, confectionat dintr-un material moale si placut la atingere, de culoare rosie cu bulinute albe, perfect pentru a crea un echilibru intre decolteu si solduri. Sutienul cu push-up nedetasabil se leaga dupa gat cu un snur elastic, oferind volum unor sani mici sau sustinere unor sani mari.

costum de baie marko juliana

COSTUM DE BAIE MARKO JULIANA RED

5. Proportiile ideale atunci cand ai umerii lati

E cat se poate de simplu sa gasesti un costum de baie potrivit cand ai o structura osoasa solida in partea superioara. Opteaza pentru un costum cu o grafica atractiva care sa faca legatura intre sutien si slip si care sa-ti sublinieze liniile bustului si ale taliei.

Un sutien cu un print aglomerat dar cu bretelele intr-o culoare uni, va atrage atentia asupra bustului, balansand perfect intreaga silueta.

Designul costumului din imagine si combinatia de culori functioneaza perfect impreuna pentru a crea iluzia planuita. Pe de alta parte, e un costum pentru care vei primi complimente, indiferent de forma corpului tau.

costum de baie vmp cassie
COSTUM DE BAIE MARKO CASSIE

Costumul de baie ideal in 2016 nu este costumul care se incadreaza in ultimele trenduri, ci costumul care iti vine tie cel mai bine. Afla mai multe despre dimensiuni si materiale in descrierea costumelor pe care ți le-am sugerat si, mai ales, in comentariile clientelor care deja le-au achizitionat.

Care costum crezi ca ti s-ar potrivi mai bine si de ce? Raspunde-ne printr-un comentariu, mai jos.

Pana una-alta, iti lasam si un exercitiu de 8 minute/zi pentru ca, nu-i asa, nimic nu e mai sexy intr-un costum de baie precum un corp tonifiat:

You Might Also Like

3 Comments

  • Reply
    Ioana
    15.03.2016 at 10:04

    Costumul de la numărul 1. arată într-un mare fel. Iar culoarea…perfectă pentru bronzul pe care mi-l doresc.

  • Reply
    Pregătită de vară? 4 sfaturi cu adevărat utile pentru a te simți bine în pielea ta în sezonul cald - Femeia
    08.04.2016 at 18:32

    […] corvoadă este găsirea unui costum de baie potrivit pentru forma corpului nostru. Am găsit pe acest site cel mai util ghid pentru găsirea unui costum de baie perfect, indiferent de […]

  • Reply
    Kelley Trimble
    19.07.2019 at 00:42

    Howdy

    I just checked out your website sevensins.ro and wanted to find out if you need help for SEO Link Building ?

    If you aren’t using SEO Software then you will know the amount of work load involved in creating accounts, confirming emails and submitting your contents to thousands of websites.

    With THIS SOFTWARE the link submission process will be the easiest task and completely automated, you will be able to build unlimited number of links and increase traffic to your websites which will lead to a higher number of customers and much more sales for you.

    IF YOU ARE INTERESTED, We offer you 7 days free trial
    CONTACT US HERE ==> [email protected]

    Regards,
    Best Seo Software

  • Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

    Pin It on Pinterest

    Iti place articolul?

    Distribuie-l pe retelele de socializare!