Inspiratie Lifestyle Noutati

Culoarea lenjeriei te dă de gol! Ce spune aceasta despre tine

Știai că nuanța lenjeriei intime poate spune multe despre tine? Aceasta reflectă personalitatea celei care o poartă, transmițând multe lucruri importante despre aceasta. Spune-ne care este culoarea dominantă din sertarul tău de lenjerie intimă și noi îți vom spune ce transmite aceasta despre tine.

Lenjeria mov

lenjerie mov
Fă-l să spună WOW cu această lenjerie mov!

Movul este o culoare fascinantă, care se găsește rar în natură. Însă, când vine vorba despre sertarul de lenjerie, lucrurile stau cu totul altfel! Este una dintre cele mai comune culori de lenjerie. Persoanele care poartă lenjerie mov sunt calde, romantice și delicate. Acest tip de lenjerie nu este pentru aventurile de-o noapte, ci pentru persoanele care adoră relațiile de lungă durată.

Lenjeria albastră

Indiferent de nuanța de albastru, lenjeria de această culoare nu are interpretări negative. Albastrul este culoarea onestității, a integrității și a onoarei. Albastrul este și culoarea păcii și a vindecării și are efecte pozitive asupra corpului uman. 

Lenjeria albastră cu care îl vei cuceri este aici

Lenjeria verde

Verdele este alegerea perfectă pentru o primă întâlnire, sau pentru zile de relaxare. Este asociat cu pacea, creșterea și prosperitatea. Când vine vorba de lenjeria intimă, verdele este asociat cu vindecarea emoțională, protecția și stabilitatea.

lenjerie verde
Mai multe piese verzi de lenjerie găsești aici

Lenjeria galbenă

Galbenul aprins simbolizează bucuria, prospețimea și intelectul. Soarele, fericirea și iluminarea sunt, de asemenea, asociate cu această culoare distractivă. În schimb, nuanțele de galben pal, mohorât sau care bat spre griuri și marouri reprezintă decăderea, boala, prudența și gelozia. Cele mai sexy piese de lenjerie în această culoare sunt disponibile aici: https://www.sevensins.ro/lenjerie-sexy/culoare-galben/

Lenjerie roșie

Roșul, după cum sigur știți deja, reprezintă pasiunea, curajul și emoția. Este asociat cu impulsivitatea și poate reprezenta energie fizică, pasiunea și dorințe aprinse. Lenjeria roșie este perfectă pentru aventurile de-o noapte. 

Lenjeria portocalie

Portocaliul este asociat cu înțelepciunea, prestigiul și bogăția. Lenjeria portocalie este alegerea perfectă pentru femeile care încearcă să arate cât mai bine, deoarece inspiră creativitatea și succesul. Portocaliul conține toată bucuria galbenului și toată pasiunea roșului, fiind combinația dintre cele două. 

Lenjerie roz

Găsește cele mai seducătoare piese de lenjerie aici

Lenjeria intimă de culoare roz este asociată cu senzualitatea, feminismul, blândețea și nevoia de afecțiune. De asemenea, acest tip de lenjerie sugerează stabilitatea, dorința unei relații de durată și implicarea.

Lenjerie albă

Albul este asociat cu inocența, lumina, puritatea, virginitatea, siguranța și curățenia. De asemenea, poate semnifica un nou început. Persoanele care poartă lenjerie intimă albă sunt deosebit de deschise la sugestii și sunt dispuse să facă multe compromisuri în relații.

Lenjerie albă super sexy găsești aici

Lenjerie gri

Lenjeriile intime în nuanțe de gri sunt asociate cu persoanele inteligente, care pot purta discuții filozofice la orice oră din zi și din noapte. Aceste persoane preferă să-și petreacă nopțile în casă, citind, decât să iasă în oraș.

Lenjerie neagră

Lenjerie neagră seducătoare găsești aici

Lenjeria neagră este asociată femeilor puternice, deștepte, care au tendința de a deveni lideri la muncă sau în grupul de prieteni. Le place să domine și să dețină controlul. Negrul este deosebit de seducător și puternic, sugerând pasiuni profunde, eleganță, mister și agresivitate.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest

Iti place articolul?

Distribuie-l pe retelele de socializare!