Inspiratie Lifestyle Noutati

Cum să fii seducătoare în orice moment al zilei

Când ieși în oraș sau te pregătești pentru o întâlnire petreci minute în șir în fața oglinzii aranjându-te. Însă, uneori zilele petrecute în casă par a fi banale și de fiecare dată când treci prin fața oglinzii nu te simți deloc seducătoare.Lenjeria potrvită te scoate din această încurcătură.

Un trening sau chiar o pijama purtate prin casă doar pentru că sunt confortabile te fac să te simți confortabil, dar nu seducătoare? Ce ar fi să le ai pe amândouă? Frumusețe și confort! Chiar este posibil. Iată cum poți fi seducătoare în orice moment al zilei, chiar dacă stai în casă!

Începe ziua cu stil

Indiferent că intenționezi să iei micul dejun în pat sau doar să bei o cafea alături de persoana iubită acordă-ți două minute pentru a te aranja. Nu trebuie să petreci minute în șir în fața oglinzii, la urma urmei nu te pregătești pentru o seară în oraș. Trebuie doar să renunți la ținutele banale. Alege în schimb o ținută care să te facă să arăți spectaculos, confortabilă și plăcută la atingere. Nu uita să te parfumezi, face parte din arsenalul seducției.

Pentru dimineți seducătoare poți purta un chemise sexy cu dantelă, cu un decolteu adânc. Poți alege această ținută sexy și incitantă care îți va scoate în evidență toate atuurile de care dispui.

Gospodină? Sigur, dar una sexy!

Multe femei au constat că în momentele în care poartă lenjerie intimă sexy se simt mai puternice, mai seducătoare și au mai multă încredere în ele, chiar dacă aceasta nu este la vedere. Cine spune însă că în momentul în care gătești sau faci curat în casă nu trebuie să fii seducătoare?

Un babydoll roșu, sexy, din dantelă și voal este perfect pentru aceste ocazii. Este confortabil, sexy și te va face să strălucești în ochii persoanei iubite. În plus, aceasta va fi mai dornică să te ajute cu activitățile casnice, pe care își va dori să le termini mai repede pentru a se bucura apoi de compania ta.

Seri pline de mister

O seară liniștită petrecută în fața televizorului sau citind nu trebuie să fie una banală ci una învăluită în mister și senzualitate. Alege o ținută sexy care să-ți pună toate atuurile în evidență, dar care să fie confortabilă și senzuală în același timp.

Poți alege un chemise din dantelă roșie, albă sau neagră, după preferințe. Acesta se mulează perfect pe corp punându-ți silueta în evidență. În plus este plăcut la atingere și foarte confortabil. Și mai are un avantaj! Pe lângă o seară liniștită și relaxantă îți va asigura și o noapte de neuitat alături de partener.

lenjerie

Intră pe SevenSins.ro chiar acum pentru a beneficia de promoțiile din cea mai fierbite lună din an. Pentru cumpărături, desigur, căci temperaturile scad pe zi ce trece! Reduceri sunt de până la 60% la zeci de produse!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest

Iti place articolul?

Distribuie-l pe retelele de socializare!