Inspiratie Lifestyle

Surprinde-l cu o noapte fierbinte! 4 costume sexy pe care le vei iubi

Surprinde-ți partenerul cu un costum sexy cu ajutorul căruia să-i aprinzi cele mai incendiare dorințe. Costumele sexy sunt ideale pentru a ucide monotonia din viața de cuplu sau pentru cei care adoră jocurile de rol. Iată patru costume pe care le veți iubi amândoi.

Back to school bed

Cu ajutorul acestui costum sexy de scolarita vei reuși să-i aprinzi iubitului tău cele mai arzătoare fantezii. Costumul compus din bustieră, fustă mini cu curea, accesorii pentru păr, chilot tanga și dresuri este ideal pentru o seară fierbinte petrecută în doi. Bustiera decoltată pune bustul în valoare alături de gulerul în carouri, ce dă un aer de eleganță. Pentru o asortare perfectă, fusta mini și accesoriile pentru păr sunt confecționate din același material. Toate elementele din care este compus costumul contribuie la realizarea unei imagini veritabile de scolăriță, făcându-ți serile mai frumoase.

Good cop, bad cop

Polițistă bună sau rea? Alege-ți roul, deghizează-te și arestează-ți partenerul… în dormitor. Captivează-i atenția și fii periculos de atrăgătoare cu ajutorul acestui costum de polițistă, menit să incite imaginația și să transforme fanteziile în realitate.

Costumul de polițistă compus din șapcă cu insignă, top, fustă mini, mânuși, curea și o pereche cătușe cu chei este adresat femeilor cu încredere în sine și în sex-appeal-ul lor. Topul are un decolteu îndrăzneț care atrage privirile ca un magnet asupra bustului, iar fusta scurtă subliniază feminitatea trupului. Poartă acest costum și vei avea parte de nopți incendiare.

Bonda de la drept

Ți-a plăcut filmul Blonda de la drept? Atunci vei adora acest costum de iepuraș, roz, foarte asemănător cu cel purtat de Elle Woods (Reese Witherspoon) în celebrul film. Costumul sexy de iepuraș este confecționat din material satinat și este compus din corset, chiloțel brazilian, ciorapi și bentiță cu urechiușe. Codița pufoasă și urechiușele roz îți vor întregi imaginea jucăușă. Cu siguranță vei avea parte de nopți incendiare cu acest costum sexy de iepuraș.

Mad Sexy Maid

Un costum sexy de menajeră este tot ceea ce ai nevoie pentru a scapa de monotonia din dormitor. Transformă-te într-o menajeră sexy și rea ce îi satisface toate plăcerile partenerului cu ajutorul acestui costum incitant, în culori de alb și negru. Rochița este completată perfect de bustiera albă cu colțuri, ce îți pune silueta în evidență. Accesoriile incluse dau un aer aparte ținutei, completând perfect imaginea dorită.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest

Iti place articolul?

Distribuie-l pe retelele de socializare!