Inspiratie Lifestyle Noutati

Halloween în dormitor: mister și provocare

A mai rămas puțin timp până la Halloween, sărbătoarea costumelor. Profită de această zi pentru a-ți cuceri iubitul sau soțul cu un costum sexy, extrem de incitant. Iată care sunt cele mai sexy modele la care poți apela.

Iepurașul cel rău

Un costum de iepuraș sexy, satinat, compus din corset, ciorapi și bentiță cu urechiușe este perfect pentru a-ți surprinde partenerul în noaptea de Halloween. Confecționat dintr-un material satinat, foarte plăcut la atingere, este perfect pentru o noapte fierbinte în doi. În plus, codița și urechile completează perfect ținuta.

Menajera provocatoare

Cu un costum sexy de menajeră îl vei surprinde cu siguranță în noaptea de Halloween. Costumul compus din chemise, șorț, bentiță, accesoriu pentru gât și jartea completează ținuta în așa fel încât orice fantezie prinde aripi. Dantela albă inserată va spori farmecul ținutei. 

Infirmiera obraznică

Un costum sezy de infirmieră este o aparție incitantă, care îi va aprinde cele mai mari fantezii. Oferă-i în seara de Halloween o consultație gratuită și un tratament pe care să nu-l uite prea curând.

Pilot de curse sexy

Dacă partenerul tău este pasionat de raliuri, atunci un costum sexy de pilot de curse este alegerea perfectă pentru o noapte de neuitat. Compus din: sutien, bustieră, fustă mini, dresuri și șapcă, costumul este special creat pentru o seară fierbinte și incitantă. Decolteul adânc atrage privirea către acea zona, în timp ce bustiera din plasă aduce un plus de farmec produsului.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest

Iti place articolul?

Distribuie-l pe retelele de socializare!