Inspiratie

Feminina si seducatoare: Tu ce lenjerie intima alegi pentru aniversarea in doi?

Atunci când vine vorba despre lenjerie intimă pentru o seară în doi sunt multe aspecte pe care trebuie să le luăm în considerare. Aceasta trebuie să fie confortabila , să definească perfect liniile corpului și nu în ultimul rând să fie provocatoare si feminina. Lenjeria intimă nu este doar o piesă indispensabilă, ci un manifest al feminitatii.

Fiecare piesă de lenjerie intimă este unică și poate aduce diferite simboluri. Prin alegerea diferitelor item-uri de lenjerie, doamnele își exprimă starea de spirit, o parte din caracterul lor pe care nu îl lasă mereu descoperit. Doamnele au mereu un as în mânecă și acesta constă într-un deux piece din dantelă, portajartiere sau un body provocator.

Atunci când vine vorba despre o seară specială alături de partenerul tău, doamnele trebuie sa debordeze de feminitate, iar lenjeria intimă trebuie să fie aleasă cu grijă, să fie o îmbinare între pasiunile tale și dorințele soțului sau iubitului. Chiar dacă partenerul este familiarizat cu liniile corpului tău, stimulează-i imaginația cu diferite piese de lenjerie seducătoare. Dantela, satinul, măteasa, chiffonul sunt texturi care incită atât simțurile vizuale, cât și cele tactile, iar partenerul va fi cucerit de imaginea ta sexy și puternică si extrem de feminina.

Cucerește-l cu lenjerie intimă într-o cromatică puternică, electrică și jucăușă. Spre exemplu setul de lenjerie intima în nuanta de albastru electric este alegerea ideală pentru o seară în doi, dar de asemenea acesta poate fi purtat pe sub ținutele de zi cu zi. Accentele in nuanta negru adauga un aer elegant si rafinat setului de lenjerie intima.

lenjerie intima feminina si provocatoare sevensins.ro

Clasicul negru rămâne cea mai puternică si feminina alegere. Lenjeria intima creată din dantelă neagră cu diferite accente de catifea sau paiete denotă eleganță, rafinament și dezinvoltură.

Roșul este o altă nuanță definitorie pentru lenjeria intimă. Roșul aprinde pasiunea, reprezintă energie și senzualitate. Roșul scoate în evidență caracterul vivace și expansiv.

Printurile florale reprezinta latura romantica, visatoare a femeilor. Asadar, un set de lenjerie intima intr-o nuanta delicata cu printuri florale este ideal pentru o seara in doi.

 

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest

Iti place articolul?

Distribuie-l pe retelele de socializare!