Inspiratie Lifestyle Noutati

Lenjeria albă, mai seducătoare ca niciodată în zilele de iarnă

Subtil, nevinovat și incredibil de sexy! Asta inspiră lenjeria albă, mai ales când este purtată în zilele reci de iarnă. Cu ajutorul lenjeriei albe te vei transforma într-o crăiasă a zăpezii și vei încinge în doar câteva secunde atmosfera din dormitor. Indiferent de modelul ales, lenjeria albă îți pune în evidență toate atuurile și te vei bucura de un look spectaculos. Iată câteva piese de lenjerie albă care nu trebuie să-ți lipsească din garderobă în această iarnă.

Corset sexy

Un corset sexy, cu portjartier, precum acesta este provocator fiind special creat pentru femeile care sunt conștiente de farmecul lor. Îți pune în evidență silueta accentuând zona taliei și scoțând bustul în evidență. Poartă-l într-o seară friguroasă de iarnă și vei încinge rapid atmosfera.

Babydoll pentru un look inocent

Vrei să obții un look inocent, dar sexy în același timp? Un babydoll alb este tot ceea ce ai nevoie. Acest model cu decolteu adânc și dantelă brodată sub bust te vor transforma rapid într-o divă și îți va asigura nopți memorabile alături de persoana iubită.

Body sexy din dantelă

Un body sexy din dantelă nu trebuie să-ți lipsească din garderobă. Realizat din dantelă brodată cu elemente florale acest boby îți va da un plus de farmec. Materialul ușor transparent este fin și plăcut la atingere, se mulează perfect pe corp și este extrem de confortabil. Poartă-l în dormitor și încântă-ți partenerul cu apariția ta seducătoare.

Lenjerie sexy pentru întreaga zi

Cine spune ca trebuie să fii sexy doar în dormitor? O lenjerie intimă sexy, pe care să o poți purta întreaga zi, pe sub haine, te va face să te simți mai sexy ca niciodată și să ai mai multă încredere în tine. Poartă acest set sexy compus din sutien, portjartier și chilot realizate din dantelă și tul fin pe sub o rochie sau o bluză și fustă și lasă-l pe partener să descopere cât de sexy ești chiar și într-o zi obișnuită.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest

Iti place articolul?

Distribuie-l pe retelele de socializare!