Inspiratie Lifestyle Noutati

Cum să fii seducătoare în luna decembrie! Costume sexy de Crăciuniță cu ajutorul cărora îl vei cuceri

Luna decembrie este perfectă pentru a trăi nopți memorabile alături de partenerul de cuplu. Surprinde-l cu apariții spectaculoase cu ajutorul costumațiilor de Crăciuniță și îți garantăm că nu vei regreta decizia nicio clipă. Iată patru costumații de Crăciuniță pe care orice femeie trebuie să le aibă în garderobă în luna decembrie.

Costum sexy de Crăciuniță

Această costumație sexy și incitantă este ideală pentru a fi purtată în seara de Craciun și nu numai! Lenjerie roșie compusă din body, fără sârme de susținere, și rochița confecționată din tul ce se leagă după gât și pe talie cu ajutorul unei fundițe din satin, îți va asigura o seară de neuitat alături de partenerul de cuplu.

Corset senzual

Vrei să-ți surprinzi partenerul cu o apariție incitantă? Poarta acest costum și te vei transforma într-o Crăciuniță sexy. Corsetul de culoare roșie are un decolteu adânc împodobit cu puf alb care îl scoate în evidență și atrage privirile ca un magnet. Când spui lenjerie roșie spui oricum wow!

Babydoll de Crăciuniță

Fă-i o surpriză de neuitat purtând acest babydoll de Crăciuniță și îți garantăm că vei avea parte de nopți memorabile. Costumul este confecționat din tul și dantelă în zona bustului fiind împodobit cu puf de culoare albă, care dă un plus de farmec ținutei. Chilotul string și ciucureii completează perfect acest costum sexy, cu ajutorul căreia vei face furori.

Rochiță incitantă

O rochiță sexy de Crăciuniță este tot ce ai nevoie pentru a-i aprinde cele mai mari dorințe. Cu ajutorul acestei rochițe de culoare roșie te vei transforma într-o incitantă Crăciuniță. Aceasta este confecționată dintr-un material plăcut la atingere, cu blăniță aplicată pe margini și șnur satinat dispus în zig-zag. Căciulița completează perfect acest costum sexy cu ajutorul căruia vei face furori.

lenjerie roșie

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest

Iti place articolul?

Distribuie-l pe retelele de socializare!