Colectii lenjerie

Sexy Santa

Imaginea Craciunului a fost, vreme de secole, asociata cu un mos simpatic, dolofan, cu barba alba, care cu siguranta va ramane personajul principal multa vreme de acum incolo. Insa de ce sa nu fii tu insati unul dintre simbolurile Craciunului, cel putin pentru iubitul tau?

craciSevensins iti ofera o gama extrem de variata de costumase sexy, amuzante, cuminti sau indraznete, asa ca iti va fi aproape imposibil sa nu gasesti ceva pentru tine. De la clasicele rochite de Craciunita, precum Christmas Mouse sau Santa Lady, pana la compleuri provocatoare si incitante, asa cum sunt cel de ajutor al mosului sau de… fata a acestuia, toate te asteapta pentru a fi purtate la petrecerea de Craciun.

Colectia de tinute speciale pentru Sarbatori include si o paleta de lenjerie intima sexy, in nuante fierbinti de rosu. Pentru ca, nu-i asa? Iti aduce noroc sa porti lenjerie intima rosie in noaptea dintre ani.

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Yaya
    14.01.2014 at 12:44

    spune:Razvane, nu stiu cate am realizat in viata, las pe altii sa ddicea asta, dar cu siguranta nu am participat niciodata la un concurs, la care sa renunt, sa sterg articolul, apoi sa ii dau iar publish, pentru ca intr-un final sa mai plasez inca unul cu a trecut mosul pe aici . Pur si simplu e de prost gust si nimic mai mult. Apropo, lasasesi un comentariu pe blogatu.ro cum ca renunti, unde a disparut? =)) Penibil nene, penibil. Si cu asta am incheiat discutia. Tu sa fii sanatos si sa te bucuri de acei 100 lei

  • Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

    Pin It on Pinterest

    Iti place articolul?

    Distribuie-l pe retelele de socializare!