Despre noi

DESPRE SEVENSINS

Cel mai surprinzator joc al imaginatiei noastre sunt fanteziile. Prin ele ne redescoperim, ne apropiem, visam cu ochii deschisi.

Sevensins vrea sa inspire si sa ofere idei seducatoare prin lenjerie si accesorii potrivite fiecarei dorinte. e in care toti ar trebui sa cadem, de dragul fanteziilor noastre:

2120x1192

De ce SevenSins?

Deoarece credem ca sunt 7 pacate in care toti ar trebui sa cadem, de dragul fanteziilor noastre:

Provocarea

Cu totii am jucat la un moment dat “Adevar sau provocare”; atunci cand cineva alege “Provocarea”, de obicei se intampla ceva memorabil. Invarte TermoMetrul SevenSins si gandeste-te cum ai vrea sa fii astazi: cuminte, indrazneata, provocatoare, speciala sau incitanta?

Seductia

Cu armele potrivite poti castiga cel mai vechi razboi dintre barbati si femei. Invaluie-te intr-o tinuta speciala si transforma-te in fantezia ta si a lui.

Capriciul

Daca iti doresti mereu altceva, inseamna ca imaginatia ta e neobosita. Schimba-ti stilul ori de cate ori vrei, incearca toate modelele, culorile, materialele si surprinde. Fa-ti un capriciu pe care il meritati amandoi.

Curiozitatea

Cu cat suntem mai curiosi, cu atat descoperim mai multe. Nu ai avut curaj niciodata sa probezi un anumit model dar ai fost curioasa daca ti se potriveste? Arunca o privire prin toate produsele si sigur vei gasi ceva care sa ti se potriveasca. Avem masuri pentru toate dorintele.

Aventura

Stim ca cele mai apreciate povesti sunt… aventurile. Poti fi oricand cel mai iubit personaj principal cu unul dintre costumele SevenSins.

Chimia

Elementele noi intensifica mereu atractia. Poti obtine oricand o reactie pozitiva fie alegand tu ceva pentru tine sau pentru partener/a, fie oferindu-i un voucher cadou.

Senzualitatea

Sau energia care ne aduce impreuna. Ofera simturilor tale ocazia de a vorbi chiar si prin cele mai mici detalii: bijuterii si accesorii.

 

DESPRE BODYWEAR BY SEVENSINS

Bodywear este blogul nostru in care poti afla cele mai tari barfe din lumea modei, precum si ultimele aparitii de pe piata in materie de lenjerie intima.

Aici poti intra cu fetele, atunci cand va aflati la o petrecere in pijamale, pentru a planui cum sa va surprindeti, fiecare, iubitul sau, de ce nu, il poti ruga pe el sa caute un cadou care sa va incante pe amandoi, cand vreti sa va simtiti feminine si senzuale, cand cautati un cadou inspirat sau cand vreti sa va condimentati viata sexuala.

vs_pijama-party

Pin It on Pinterest