Inspiratie

Sărbătorile vin la SevenSins cu lenjerie roșie sexy

Mai sunt doar două săptămâni până la cea mai așteptată sărbătoare a anului, iar goana după cadouri este în toi. La SevenSins, Crăciunul a venit deja, atât cu modele noi de lenjerie intimă, cât și cu reduceri de 45% la unele produse de pe site. Cea mai în trend culoare este roșul, care de data aceasta, pe lângă faptul că emană pasiune și extravaganță, este și culoarea specifică sărbătorii. Deși este caracteristică femeilor cu un caracter mai puternic, pe www.sevensins.ro se găsesc tipuri de lenjerie roșie pe toate gusturile. Iată câteva dintre cele mai în trend articole:

Chemise Obsessive 822-che
O piesă de lenjerie seducătoare, confecționată din material foarte moale și transparent. Are inserții de dantelă în zona bustului și în partea inferioară, iar decolteul incitant pune în valoare bustul. Prinderea se face după gât, iar la spate este inserată o fundă de satin, pentru un plus de stil.

Chemise Obsessive 822-CHE
Set Obsessive Heartina
Set de lenjerie provocator, realizat din material ușor satinat și dantelă roșie fină. Sutienul de dantelă este prevăzut cu sârme de susținere și lasă sânul la vedere, iar bretelele se ajustează. Portjartierul și chilotul tanga făcute din același material completează perfect setul, iar inimioarele cu care este accesorizat îi dau un aer jucăuș.

Set sexy Obsessive Heartina
Corset Obsessive Lovica
O piesă ce garantează o apariție inedită – un corset cu portjartier de culoare roșie, realizat din satin combinat cu dantelă, ce dă un aer aparte purtătoarei. Decolteul adânc și dantela inserată la cupele cu sârme de susținere atrag atenția în zona bustului. Produsul evidențiază de asemenea foarte bine și talia.

Corset Obsessive Lovica
Set Chilirose Adanna
Un compleu de pijama sexy, confecționat din tul roșu și ornamentat cu dantelă neagră. Este alcătuit din top stil maiou și pantaloni lungi. Bretelele topului sunt reglabile. Setul este ideal pentru o seară petrecută în doi!

Set sexy Chilirose Adanna
Body Axami Euphoria Body sexy din material elastic ce se mulează perfect pe formele corpului și dantelă roșie elegantă ce conferă un efect extravagant. Se leagă la spate și după gât și are închidere inghinală de tip moș-babă. În zona bustului sunt inserate și două benzi elastice și o fundă din satin, pentru un plus de stil, iar pe abdomen are un corset foarte atrăgător.

lenjerie - Body Axami Euphoria

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest

Iti place articolul?

Distribuie-l pe retelele de socializare!