Inspiratie

Portjartierul: 7 modele super hot de portjartier

Portjartierul este cu siguranta una dintre cele mai senzuale piese de lenjerie intima, iar feminitatea pe care o emana este seducatoare. Asadar, orice doamna trebuie sa detina in garderoba sa boudoir, cel putin un portjartier cu care sa isi cucereasca partenerul. Noi am ales 7 modele irezistibile de portjartier, potrivite pentru orice tip de silueta:

Portjartier Hide Me

Portjartier elegant, cu insertii de fir argintiu, broderie florala si fundite din satin. Bretelele portjartierului sunt ajustabile, pentru o potrivire perfecta. La spate se inchide cu ajutorul unui sistem mos-baba.

portjartierul sevensins.ro

Portjartier Axami Praise Me

Portjartier elegant, fabricat din material moale si placut la atingere, cu insertii de dantela, cu decupaj in laterale. Bretelele portjartierului sunt ajustabile, pentru o ajustare perfecta. La spate se inchide cu ajutorul unui sistem mos-baba.

Portjartier Kinga Emozione

Portjartier elegant, fabricat dintr-un material elastic, moale si placut la atingere. Pentru un plus de farmec portjartierul are insertii de dantela. Jartierele sunt ajustabile, pentru o potrivire perfecta pe corpul tau.

Portjartier 7Heavean Roca

Accesorizeaza orice tinuta sexy cu acest portjartier din dantela de culoare neagra. Broderia florala si fundita din satin inserata in talie sporesc farmecul produsului.

Set Sexy Beauty Night Ismena

Set sexy compus din trei piese: sutien, corset cu portjartier si slip string. Produsul nu include dresurile din imagine.

Set Sexy Demoniq Blanka

Un set sexy ideal de purtat in orice moment al zilei, confectionat din dantela fina semitransparenta, plina de senzualitate. Bretelele sutienului cat si cele ale portjartierului sunt ajustabile, pentru a se mula perfect pe formele tale. Setul include si o jartea de culoare rosu cu negru, ce da un plus de farmec produsului.

Portjartier Obsessive Slevika

Portjartier de culoare neagra, confectionat din dantela brodata, cu elemente florale. Bretelele portjartierului sunt ajustabile, permitand reglarea in functie de inaltime. Chilotul tanga este inclus, fiind confectionat din aceeasi dantela, completand tinuta. Detaliile fac diferenta!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest

Iti place articolul?

Distribuie-l pe retelele de socializare!