Inspiratie

Negru, alb, roșu? Ce spune lenjeria despre tine

Lenjeria intimă este un atu pntru orice femeie. Deși ascunsă, ea dă puteri neobișnuite, cum ar fi încrederea în sine, senzualitatea, forța. De ce? Pentru că lenjeria ne face să ne simțim sexy, iar o femeie care se simte frumoasă este o femeie puternică. Iată însă ce spune despre tine culoarea preferată pentri piesele de lenjerie!

Lenjerie neagră

Lenjeria neagră este cea mai întâlnită. Negrul înseamnă mister, senzualitate, iar atunci când alegi dantelă neagră înseamnă că ești o fire senzuală căreia nu-i este teamă să-și exploreze fanteziile. Dincolo de acestea, lenjeria neagră înseamnă forță, încredere. Încearcă nu doar dantela, ci și satinul sau mătasea, care îmbracă pielea într-un mod confortabil și spectaculos.

Set lenjerie Chilirose: https://www.sevensins.ro/seturi-si-compleuri-sexy/chilirose/felis/

Lenjerie roșie

Culoarea roșie este cel mai adesea asociată cu senzualitatea. O femeie care poartă roșu ca desuu este o femeie care are încredere în ea, care iubește cu pasiune și căreia îi place să surprindă, să fie în centrul atenției. Poți purta un body roșu și ca accent de culoare într-o ținută smart, neutră, lăsând să se întrevadă doar o parte a acestuia.

Lenjerie albă

lenjerie sevensins

Lenjeria albă este pe nedrept considerată simplă. Dimpotrivă, aceasta denotă că persoana care o poartă este sofisticată, deschisă, îi place să viseze, este o fire boemă, romantică. Dantela albă se asociază perfect cu accente roșii, negre, albastre, aurii, argintii, grena, lila. Iată cât de versatilă poate fi!

Lenjerie albastră

lenjerie sevensins

Albastrul boem este pentru nonconformiste. Persoanele care aleg această culoare pentru piesele de lenjerie sunt persoane sofisticate, care adoră libertatea, atât în viața de zi cu zi, cât și în dormitor. Fie că alegi un deux piece, un corset sau un set cu portjartier, efectul este unul garantat!

Tu ce culoare preferi?

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest

Iti place articolul?

Distribuie-l pe retelele de socializare!