Inspiratie

Culori și combinații perfecte pentru lenjerie seducătoare

Noile piese de lenjerie intimă propuse pe SevenSins.ro sunt misterioase, cu un aer sofisticat. Culorile seducătoare care predomină sunt bleumarin cu negru, roșu intens și negru elegant. Alăturările de dantelă și tul fin și subțire, catifea, satin sau material elastic sunt prezente la aproape toate piesele noi disponibile pe site. Excepție fac piesele de lenjerie din colecția Noir Handmade, unde materialul este un latex mat, ce imită la aspect pielea, însă păstrează confortul materialelor ușoare și lejere.

 Chemise Chilirose Ginger
     Corset Noir Handmade Powerwetlook and lace

Combinația cromatică bleumarin –negru, regăsită în piesele din dantelă, satin și tul, dă un aer enigmatic și incitant. Lenjeria intimă în această combinație este deosebită, surprinzătoare și elegantă, și creează un sentiment de confort și încredere în sine, indiferent de situația în care este purtată. Noile piese disponibile pe www.sevensins.ro sunt cadouri ideale pe care o femeie sigură pe ea și le poate face de sărbători, pentru a profita din plin de zilele de vacanță, de petrecerile de sfârșit de an și de zilele de iarnă relaxante.

Set sexy Obsessive 825-SEG

Chiar dacă anotimpul nu ne mai permite să purtăm materiale vaporoase cum ar fi tulul sau voalul în ceea ce privește articolele de pijama, acest lucru nu ne împiedică totuși să adoptăm ținute de dormit lejere și atrăgătoare în același timp. Un chemise combinat cu un halat pe deasupra este una dintre cele mai inspirate alegeri, iar pe www.sevesins.ro se găsesc o varietate de astfel de compleuri. Confecționate dintr-un satin gros și ornate cu accente de dantelă pe margini, seturile alcătuite din cămașă de noapte și halat asortat sunt atât confortabile, cât și elegante. De asemenea, noile seturi de pijamale formate din pantaloni lungi și bluze cu mânecă lungă sunt recomandate persoanelor care pun comoditatea pe primul loc.

Chemise LivCo Luisanna

lenjerie - Pijama LivCo MODEL 107

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest

Iti place articolul?

Distribuie-l pe retelele de socializare!