Inspiratie Noutati Recomandarea zilei

#noutăți: lenjerie de sezon

Luna sărbătorilor aduce la SevenSins noi piese de lenjerie, cu design-uri din ce în ce mai variate. Dacă sunteți în căutare de cadouri interesante de Crăciun, îi puteți comunica Moșului că vă doriți și câteva articole sexy de lenjerie sub brad, cu ajutorul cărora să începeți noul an cu stil. Să vedem unele dintre noutățile de pe www.sevensins.ro, care sunt armele perfecte dacă vă doriți un boost de încredere sau pur și simplu să vă simțiți bine în propria piele:

Lolitta Wonderful e un corset extrem de elegant, realizat din catifea bleumarin, care are accente dantelate pe margini. Are portjartier încoporat, iar decolteul e marcat de un detaliu strălucitor supradimensionat.

Corset Lolitta Wonderful

Compleul Donna Venus e perfect pentru serile lungi de iarnă. Este lejer, fiind confecționat din satin fin, iar maieul este brodat în partea superioară cu dantelă. Purtat cu un halat pe deasupra, e o ținută excelentă în care să te bucuri de ultima carte achiziționată, alături de o cană de ceai. Este disponibil pe site în trei culori – grena, roșu și bleumarin.

Pijama Donna Venus

Un corset din tul, accesorizat cu benzi elastice și dantelă pe margini poate fi exact ce-ți dorești anul acesta de Crăciun. Livco Roxelani e o piesă de lenjerie care se așază foarte bine pe corp și are cupele realizate din dantelă cu elemente florale, care au la bază o broderie de culoare roz. Vine la pachet cu chilotul string asortat din dantelă.

Corset LivCo Roxelani

Beauty Night Eve e o piesă de lenjerie confecționată în partea superioară din dantelă neagră. Decolteul adânc al babydoll-ului, alături de marginea dantelată din partea de jos, i-ar da purtătoarei un aer feminin și extravagant.

Chemise Beauty Night Eve

Dacă vă doriți un cadou cu adevărat îndrăzneț, Obsessive 855-Ted se numără printre cele mai noi modele de body de pe SevenSins.ro. Cu ajutorul lui, cea care îl poartă se transformă într-o apariție sexy din toate perspectivele. Este făcut din tul negru, iar benzile cu model geometric se continuă la spate.

Obsessive 855-TED

Vorbim de sărbători, deci nu se putea să încheiem fără ceva roșu. Articolele de lenjerie roșii sunt printre cele mai căutate la sfârșit de an, iar Livco Maurena e un dar surprinzător pe care să-l găsești sub brad. E realizat din material moale, iar design-ul din partea de sus atrage privirea, datorită benzilor elastice și a decupajelor de sub bust.

Chemise LivCo Maurena LC 90446 lenjerie

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest

Iti place articolul?

Distribuie-l pe retelele de socializare!