Generalitati Noutati

Lenjeria sexy de primavara in functie de zodie

Berbec

Berbecul este primul semn al zodiacului, fiind o zodie activa, dinamica, plina de energie. Esenta sa este primavaratica si simbolizeaza trezirea la viata si explozia energiilor naturii. Cu un Berbec nu te vei plictisi niciodata, pentru ca va stii intotdeauna cum sa initieze si sa intretina pasiunea. Prefera culorile puternice si, desi in tinutele de zi cu zi este adeptul comoditatii, cand vine vorba de outfituri speciale, devine foarte indraznet si nu se da inapoi de la a incerca cele mai senzuale combinatii.

Lenjerie sexy Berbec
Modelul Chemise de la Obsessive il poti gasi aici.

Taur

Despre Taur se spune ca este cea mai senzuala zodie a horoscopului si este un maestru in arta sarutului. Si ca ar trebui ca cel putin o data in viata ta sa faci dragoste cu un taur. Prefera materialele de buna calitate – acest lucru se oglindeste de fapt in toate alegerile pe care le face. Este o zodie “casnica’, preferand confortul caminului sau. Pentru o seara petrecuta cu partenerul va alege o tinuta provocatoare, dar si cuminte in acelasi timp, in care sa se simta in largul lui.

Lenjerie sexy taur
Modelul Babydoll Julia Pink il poti gasi aici.

Gemeni

Gemenii sunt prin natura lor fiinte jucause si adora preludiul. Nu vor ezita sa poarte dantela, volanase, in acord cu latura lor copilaroasa. Gemenii se plictisesc destul de usor, si au nevoie in permanenta de schimbari si lucruri noi in viata lor, acest lucru reflectandu-se si in garderoba. Sunt deschisi catre nou si dispusi sa incerce o sumedenie de lucruri noi, atat in pat cat si in afara lui. O tinuta jucausa, dar in acelasi timp provocatoare, din voal sau alte materiale fluide, li se potriveste perfect.

Lenjerie sexy Gemeni

Modelul Chelsea de la Beauty Night il poti gasi aici.

Rac

Femeia Rac este unul dintre semnele conservatoare ale zodiacului, fiind una dintre cele mai sensibile reprezentate ale celr doisprezece zodii. Spiritul sau conservator se oglindeste si in alegerile vestimentare pe care le face, optand pentru tinute mai cuminti, din materiale care o vor face sa se simta confortabil. Culorile preferate: albastru si argintiu.

Lenjerie sexy Rac

Modelul Joanna Blue de la Obsessive il poti gasi aici.

Leu

Semn de Foc, femeia Leu este o adevarata explozie de energie si de senzualitate. Mereu in centrul atentiei, mereu admirata, mereu cu cate ceva in fata tuturor. Pentru o astfel de personalitate puternica si exuberanta, rosul este cea mai buna alegere. Va opta, pentru o noapte plina de pasiune, pentru desu-uri care sa ii puna in evidenta spiritul dominator, feminitatea puternica si indrazneala. Combinatiile din dantela care lasa la vedere atat cat este necesar pentru a-i starni imaginatia partenerului sunt una dintre cele mai bune alegeri pentru o noapte in doi.

Lenjerie sexy Leu

Modelul Julia de la Obsessive il poti gasi aici.

Fecioara

La prima vedere, Fecioara este o femeie conservatoare, linistita, preocupata mai mult sa isi depaseasca propriile standarde si sa pastreze ordine si curatenie in viata ei si a celorlalti. Daca ajungi sa o cunosti mai bine, insa, vei descoperi o persoana foarte calda si pasionala, care nu se va da in laturi in a incerca o sumedenie de tinute sexy in dormitor, tinute la care tu nici nu ti-ai fi inchipuit-o vreodata. Albul i se potriveste de minune, iar ciorapii cu portjartier se vor asorta perfect cu o pereche de pantofi cu toc la care nu renunta nici in ruptul capului.

Lenjerie sexy Fecioara

Modelul Eveline de la Beauty Night il poti gasi aici.

Balanta

Femeia Balanta este o cautatoare a frumosului. Toate aspectele din viata ei se ghideaza dupa principiul esteticului – isi doreste o casa frumoasa, haine frumoase, o relatie frumoasa. Din acest punct de vedere se aseamana cu femeia Taur, dar, spre deosebire de acasta, poate fi mult mai extravaganta si inclinata catre alegeri vestimentare mult mai indraznete. Pentru o noapte incendiara, va alege o piesa clasica, dar cu un element extravagant, care va da sarea si piperul tinutei. O insertie de piele, un fermoar care va dezvalui atat cat sa starneasca imaginatia, plasa sau dantela.

Lenjerie sexy Balanta

Modelul Body Lyse de la 7heaven il poti gasi aici.

Scorpion

Pentru femeia Scorpion, o tinuta este o “arma”. O arma de seductie, in acest caz. Este o zodie care emana sexualitate prin toti porii, iar acst lucru se observa si in alegerile vestimentare pe care le face atunci cand vrea sa isi imprezioneze partenerul. Culoarea preferata a desu-urilor este negru, deoarece ii subliniaza cel mai bine latura vulcanica (similara cu cea a Leului), dar mult mai plina de mister si magnetism.

Lenjerie sexy Scorpion

Modelul Michele de la Beauty Night il poti gasi aici.

Sagetator

Sagetatorii sunt persoane deschise si optimiste, inclinate catre joc, dar si catre aventura. Se pot implica in mai multe relatii deodata, isi surprind partenerul cu invitatii fierbinti si nu prea se dau in laturi de la multe lucruri in materie de sex. Prefera tinutele senzuale, din materiale moi si fluide insa, cu accent pe o anumita zona a corpului pe care doresc sa o scoata in evidenta. Un babydoll dintr-un material usor, care sa se modeleze perfect pe corp este de cele mai multe ori o alegere inspirata.

Lenjerie sexy sagetator

Modelul Gina de la LivCo il poti gasi aici.

Capricorn

La prima vedere, femeia Capricorn este rece si retinuta. Daca ajungi insa sa o cunosti mai bine, vei observa ca sub aceasta mantie de gheata se ascunde o femeie gata sa te provoace in pat si sa tina padul cu tine, iar uneori chiar sa te uimeasca cu curajul si imaginatia ei debordanta. Este adpta luxului si considera ca “haina il face pe om”. Lenjeria sexy care i se potriveste cel mai bine trebuie, mai intai de toate, sa fie de calitate, si accesorizata cu gust. Prefera body-urile clasice cu dantela, dar si babydoll-uri cu insertii de matase si satin.

Lenjerie sexy Capricorn

Modelul Fucsia de la Obsessive il poti gasi aici.

Varsator

Dintre toate semnele zodiacale, femeia Varsator este cea care isi schimba tinutele cel mai des, trecand foarte usor de la un stil la altul. Azi o poti vedea purtand haine casual si pantofi sport, maine o vei descoperi in rochite feminine si pantofi cu toc. Ii place sa experimenteze si sa incerce mereu lucruri noi. Pentru o seara romantica, va alege piese de lenjerie foarte feminine, de cele mai multe ori in nuanta ei preferata, albastru, pe care le va accesoriza cu pantofi inalti, care sa ii puna in valoare mai ales gleznele, de care este foarte mandra. Printre preferatele ei se numara deux-piece-urile in nuante de bleu, albastru, negru, cu elemente feminine si senzuale.

Lenjerie sexy Varsator

Modelul Nadine de la Avanua il poti gasi aici.

Pesti

Zodie sensibila si empatica, Pestii vor alege si pentru o seara romantica, o tinuta in ton cu starea lor de spirit. Prefera albul si culorile deschise, iar senzualitatea lor este departe de a fi vulgara, ci mai degraba inocnta si cuminte. Combinatia dintre un material vaporos, volane si dantela este, de obicei, cea care nu da gres in cazul sensibililor Pesti.

Lenjerie sexy Pesti

Modelul Madame de la Obsessive il poti gasi aici.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest

Iti place articolul?

Distribuie-l pe retelele de socializare!