Inspiratie

Lenjerie sexy pentru noul anotimp

Iată că primăvara în sfârșit își face simțită prezența, atât în natură cât și pe site-ul SevenSins. Cele mai recente produse adăugate pe site sunt piese de lenjerie lejere, ideale pentru anotimpul în curs, dar și pentru următorul. Vedetele de la categoria noutăți sunt dantela și tulul, întrucât sunt printre cele mai fine materiale și sunt și foarte ușor de purtat pe tot parcursul anului, dar mai ales atunci când temperaturile sunt mai ridicate. Să vedem câteva sugestii de articole pe care le puteți achiziționa cu încredere luna aceasta:

Chemise Obsessive Julia White
Un babydoll din dantelă care introduce purtătoarea într-o atmosferă specială. Este confecționat din material fin cu elemente florale și se închide în față cu ajutorul unei panglici satinate. Volanele care pornesc de la spate se continuă pe toată marginea topului, iar chilotul asortat completează perfect setul.

Chemise Obsessive Julia white

Body Obsessive 820-ted
Body incitant făcut din tul negru, cu un design interesant. Accentele de dantelă brodată din zona bustului atrag privirea spre partea de sus a corpului, iar decupajele laterale dau un aer modern ținutei. Marginile produsului sunt dantelate, pentru un plus de stil.

Obsessive 820-TED

Chemise Cofashion Dagna
O piesă de lenjerie feminină și atrăgătoare, realizată parțial din material mătăsos. Partea de sus a cămășuței este dintr-o plasă cu elemente florale, iar croiala avantajează toate tipurile de siluetă.

Chemise CoFashion DAGNA

Set Obsessive 839
Un compleu de lenjerie extrem de sexy, alcătuit din sutien și chilot brazilian. Este confecționat din tul plăcut la atingere, care se mulează foarte bine pe formele corpului. Marginile celor două piese sunt brodate cu dantelă, iar bretelele sutienului se pot regla. Poate fi purtat în orice moment al zilei.

Set sexy Obsessive 839-SET

Corset Cofashion Doreen
Un corset cu un design special, care atrage atenția. Realizat din plasă cu ochiuri mici și ornat cu flori, este un articol specific feminin care conferă purtătoarei foarte mult sex appeal. Decolteul este adânc, iar decupajele laterale care se continuă la spate înfrumusețează apariția. Corsetul are portjartier încorporat.

Corset CoFashion DOREEN

Body Cofashion Magira
Un articol de lenjerie spectaculos, perfect pentru o seară romantică petrecută alături de persoana iubită. Este făcut dintr-o dantelă foarte fină, iar croiala lui este modernă și atractivă. Decolteul este foarte adânc, lateralele sunt decupate și spatele gol. Talia este marcată foarte bine prin detaliile în formă de X.

Body CoFashion MAGIRA lenjerie

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest

Iti place articolul?

Distribuie-l pe retelele de socializare!