Fashion Inspiratie

Cum ne îmbrăcăm pentru o ieșire la club?

Aproape întotdeauna entuziasmul stabilirii unei ieșiri în club este adesea urmat de ore întregi de stres referitor la cum te vei îmbrăca. Este minunat atunci când știi că arăți impecabil, iar asta se poate observa foarte ușor în atitudine. O seară de petrecere vine însoțită de priviri ațintite asupra ta și, de aceea, merită efortul de a te preocupa mai intens de ținuta cu care te vei prezenta. În articolul de astăzi avem câteva propuneri de ținute irezistibile, cu picătura de glamour care să îți desăvârșeasca look-ul, și care sperăm să ți soluționeze alegerea vestimentației de petrecere.

Little Black Dress

În cazuri extreme, în care nu știi dacă te simți suficient de curajoasă pentru a purta o culoare atipică sau pur și simplu nu ai o altă variantă mai potrivită, alegerea unei rochii negre te va scoate întotdeauna din impas. Rochia CHEMISE NOIR HANDMADE POWERWETLOOK PENCIL DRESS este perfectă pentru a-ți pune în evidență linia corpului. Materialul rochiei este unul lucios și foarte confortabil, iar decupajele îți dezvăluie corpul armonios, fără a lasa prea multe la vedere. Fii rafinată!

Eat diamonds for breakfast to shine all night!

Fii strălucitoare și fură privirile tuturor de la petrecere! Propunerea noastră este rochia CHILIROSE IVANNA care te va face să strălucești toată noaptea. Croiul simplu, pe linia corpului, avantajează silueta și evidențiază într-un mod fumos rotunjimile. Materialul este elastic și confortabil și îți va permite să dansezi toată seara și să te simți încrezătoare. Culoarea uni a rochiei își permite să jonglezi cu aranjarea părului și culorile machiajului. Fii creativă!

Ultraviolet – culoarea anului

Este cu atât mai incitant atunci când lași la vedere doar atât cât este necesar. Cu ținuta potrivită, vei surprinde privitorii, iar ochii curioși se vor întreba cine este misterioasa. Varianta de ținută pe care ți-o propunem pentru a fi absolut seducătoare este rochia CHILIROSE TALIA. Disponibilă în nuanța anului 2018, ultraviolet, rochia pune în evidență bustul printr-un drapaj foarte bine executat și decupajul spatelui. De asemenea, materialul rochiei este elastic și este ușor strălucitor pentru un plus de glamour! Fii seducătoare fără prea mult efort!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest

Iti place articolul?

Distribuie-l pe retelele de socializare!