Inspiratie

Reduceri de 40% la pijamale din gama Beauty Night

Valul de reduceri de sfârșit de sezon nu a omis nici seturile de pijamale și chemise-urile confortabile de pe www.sevensins.ro. Realizate din materiale fine și ușoare precum satinul și dantela, acestea pot fi purtate în orice moment al zilei și indiferent de anotimp. Articolele din colecția Beauty Night sunt destinate doamnelor și domnișoarelor de orice vârstă care vor să-și accentueze feminitatea, chiar și în cadrul propriei locuințe. Iată câteva dintre modelele de pijamale la promoție de pe site:

Set Beauty Night Melissa
Această lenjerie sexy și lejeră este confecționată din satin, cu inserții de dantelă. Topul se prinde pe laterale cu ajutorul unor șnururi subțiri, asortându-se perfect cu decupajele din lateralele pantalonilor scurți. Setul este disponibil în trei culori – alb, negru și albastru.

Set sexy Beauty Night Mellissa

Chemise Beauty Night Petra
Un articol realizat din material moale ce îmbină simplitatea cu eleganța. Dantela de la decolteu, de sub bust și de la bază conferă ținutei un plus de stil. Chilotul tanga este inclus, iar produsul poate fi achiziționat într-una dintre cele 2 culori – alb sau negru.

Chemise Beauty Night Petra

Set Beauty Night Malvine
Set sexy din tul și satin, compus din top cu mâneci lungi și chilot clasic. Topul are decupaje pe umeri, iar chilotul se leagă la spate cu o fundă din satin. Dantela tivită pe marginile produsului îi dă un aer aparte. Setul vine în două variante – auriu cu negru sau alb.

Set sexy Beauty Night Malvine

Chemise Beauty Night Shannon
Chemise elegant confecționat din material foarte plăcut la atingere. Bretelele subțiri sunt reglabile, iar cămășa se prinde la spate cu ajutorul unei benzi de dantelă. Disponibil în ambele culori – negru și crem.

Chemise Beauty Night Shannon

Set Beauty Night Nessie
Compleu sexy de culoare albastră alcătuit din top și pantaloni scurți. Este o alegere inspirată pentru nopțile călduroase de vară, fiind foarte lejer. Satinul fin se îmbină perfect cu dantela din zona bustului.

Pijamale - Set sexy Beauty Night Nessie

Chemise Beauty Night Alexandra
Chemise sexy din satin, cu decolteu adânc și dantelă. Cupele nu sunt întărite, pentru a spori confortul oferit. Bretelele sunt reglabile, pentru o potrivire perfectă. Cele două culori în care se poate achiziționa acest articol sunt alb și negru.

Chemise Beauty Night Alexandra

Set Beauty Night Sheryl
Set sexy de culoare ivory, compus din top cu sârme de susținere și pantaloni scurți. Dantela fină ce acoperă sânii sporește farmecul produsului, iar pantalonii scurți vaporoși și comozi completează perfect ținuta.

Set sexy Beauty Night Sheryl

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest

Iti place articolul?

Distribuie-l pe retelele de socializare!