Inspiratie

SevenSins dă startul reducerilor de sezon!

Pentru că au mai rămas doar câteva săptămâni din sezonul estival, cei de la SevenSins au pregătit pentru cliente un mare val de reduceri. Acestea sunt de 45% sau 25% și se aplică la toată gama de costume de baie disponibilă pe www.sevensins.ro. Chiar dacă vara este pe sfârșite, temperaturile ridicate ne demonstrează că nu e târziu să profităm de oferte și de vremea frumoasă și să mergem într-o escapadă la mare pentru câteva zile sau să dăm o fugă până la piscină în weekend.
Iată câteva dintre costumele în două piese care se află la reducere:

Costum de baie Marko Taylor Indigo
Un costum de baie în două piese, cu slip clasic și sutien cu bretele detașabile. Cele patru culori ale sale se armonizează perfect cu design-ul produsului, iar accesoriul inserat între cupe dă un plus de stil. Este recomandat în special femeilor cu bust mic și mediu, datorită formei sutienului. Are o reducere de 45%.

Costum de baie Marko Taylor indigo

Costum de baie Marko Paris Indigo
Costum deux-pieces format din slip clasic și sutien cu bretele nedetașabile. Forma cupelor se potrivește persoanelor cu un bust generos. Cele trei culori ale sale se îmbină perfect cu modelul geometric al sutienului. Este de asemenea la o reducere de 45%.

Costum de baie Marko Paris indigo

Costum de baie Marko Demi Violet
Costum de baie din două piese, cu slip clasic și sutien cu cupe întărite și bretele și push-up detașabil. Este confecționat dintr-un material viu colorat. Benzile laterale ale slipului sporesc farmecul produsului, iar bretelele detașabile permit o bronzare uniformă. Și acest model se află la reducere de 45%.

Costum de baie Marko Demi violet

Costum de baie Marko Samantha Yellow
Un costum de baie modern, ce are un model tineresc. Este realizat în culori vii, de efect, iar elementele florale îmbogățesc ținuta. Bretelele sunt nedetașabile, iar benzile elastice de pe bust sporesc farmecul produsului. Cupele întărite rotunjesc frumos sânii. Se află la o reducere de 25%.

Costum de baie Marko Samantha yellow

Costum de baie Marko Joan
O ținută de plajă sexy, având un sutien cu cupe întărite și push-up detașabil. Design-ul produsului se potrivește perfect cu combinația alb-negru. Slipul clasic se prinde în laterale cu ajutorul unui șnur, iar cupele sunt dublate de material de culoare albă de tip plasă. Și acest articol este la reducere 25%.

Costum de baie Marko Joan

Costum de baie Marko Olimpia Fuchsia
Un costum compus din două piese, lejer, cu o croială modernă, perfect pentru zilele însorite de vară. Cupele sunt întărite, iar bretelele de susținere sunt reglabile și detașabile. Slipul clasic cu decupaje laterale se mulează perfect pe formele purtătoarei. Reducerea acestui produs este tot de 25%.

Costum de baie Marko Olimpia fuchsia

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest

Iti place articolul?

Distribuie-l pe retelele de socializare!