Inspiratie

Special Koko: Cum sa porti piese de lenjerie intima intr-un outfit

Frumoasa bloggerita, Maria Dragason aka Special Koko ne-a prezentat intr-un video piesele de lenjerie intima favorite de pe SevenSins.ro. Feminina si seducatoare, Special Koko a ales piese de lenjerie intima care o reprezinta perfect si pe care le poate purta atat pe timpul zilei, cat si pentru ocazii speciale.

“Daca ati intrat vreodata pe site, stiti ca exista o multitudine de segmente: costume de baie, lenjerie clasica, lenjerie sexy, corsete, camasi de noapte, chiar si cadouri dragute pentru barbatii din viata voastra. Asadar, puteti sa va alegeti orice doriti in functie de stilul si de preferintele voastre, dar si de diferite momente ale zilei. Plus ca au marimi de la foarte mici la plus size, asa ca va puteti gasi produse indiferent de greutate si conformatie”, ne spune Special Koko pe blogul sau. Pentru mai multe ganduri click aici.

Iata alegerile facute de Special Koko:

Corset Obsessive Dottie

O alegere extrem de feminina, cu un aer ludic, dar senzual in acelasi timp. “Mi se pare foarte feminim si cute si l-am cumparat cu gandul de a-l purta afara, eventual cu blugi rupti, tocmai pentru a crea un contrast intre look-ul foarte soft al corsetului si aspectul masculin al blugilor. E la reducere acum, so check it out.”

Special Koko x SevenSins.ro

Corset Seven’til Midnight Missa

Corsetul este ideal pentru purtat intr-un outfit cu un aer extrem de actual. Acest accesoriu va oferi tinutei un aer cool, care va atrage toate privirile.

Chemise Lolita Passion

O piesa indrazneata, care are de asemenea trasnforma orice tinuta basic intr-una spectaculoasa. Toate cele cinci benzi se ajusteaza pentru a se potrivi perfect corpului tau.

Body Chilirose Evea

Inca o piesa spectaculoasa care poate fi purtata si pentru o tinuta de petrecere. “Cea mai interesanta parte este, evident, snurul frontal, in zig-zag, care e foarte in voga in perioada asta si care atrage atentia asupra zonei respective.”

Halat Obsessive Satinia

Maria a ales halatul din satin in nuanta fuchsia, fiind o nuanta care i se potriveste perfect. Acesta poate fi purtat deasupra unui set de lenjerie intima sau direct pe piele. Produsul este disponibil in trei culori:negru,gri si fuchsia.

Chemise Irall Molly

Chemise-ul este creat dintr-o textura fina, satinata si placuta la atingere. Bretelele subtiri sunt ajustabile. Piesa este comoda si lejera, asezandu-se elegant pe corp.

Sutien Axami Sirocco

Sutien elegant, de culoare crem, potrivit pentru orice moment al zilei. Sutienul are inchidere tip mos-baba, la spate, permitand ajustarea acestuia. Benzile elastice de pe bust sporesc farmecul produsului.

Costum de baie Marko Melania Yellow

Un costum de baie intreg, ce iti va pune in valoare atuurile. Sutienul este tip balconet cu sistem push-up detasabil si sarme de sustinere. Bretelele sunt reglabile si detasabile. In fata are insertie de tul semitransparent.

 

 

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest

Iti place articolul?

Distribuie-l pe retelele de socializare!