Inspiratie

Silueta voluptoasa: Lenjerie intima ideala pentru doamnele si domnisoarele cu un bust generos

Sezonul acesta, SevenSins.ro propune tuturor doamnelor si domnisoarelor cu silueta voluptoasa o colectie diversificata de lenjerie intima premium, care asigura confortul de zi cu zi. Design-ul lenjeriei intime clasice, pentru doamnele si domnisoarele cu o silueta voluptoasa este unul plin de eleganta, rafinament si un aer primavaratic. Nuantele pastelate precum lila, rose pudra, crem sunt ideale pentru aceasta primavara. In completarea paletei cromatice se alatura si nuantele mai intense, pline de vitalitate precum burgundy si verde marin. Aceste doua nuante se afla inca in trendurile sezonului si ofera o stare de bine, fiind doua culori inspirate din natura. Pe langa piesele de lenjerie intima uni, se alatura si cele cu printuri jucause tip pasley sau animal print.

Seturile de lenjerie intima sunt realizate din texturi de o calitate superioara, atentia la detalii fiind principala caracteristica. Detaliile din dantela fina ofera un aer rafinat si plin de eleganta. Doamnele si domnisoarele cu un bust voluptos pot alege dintr-o gama variata de sutiene premium, acestea putand fi gasite intr-o paleta diversificata de masuri, potrivite tuturor tipurilor de conformatie. De asemenea, acest tip de sutiene asigura un confort excelent si siguranta unei sustineri perfecte. Seturile de lenjerie intima pentru doamnele si domnisoarele cu silueta voluptoasa sunt create din texturi fine, extrem de confortabile, ideale pentru purtarea de zi cu zi.

Asadar, noi am ales 7 modele de lenjerie intima ideala pentru silueta voluptoasa care pot fi purtate primavara aceasta. Iata ideile noastre:

1.Kinga BC-416

Burgundy-ul ramane una dintre cele mai apreciate nuante de catre doamne si domnisoare. Asadar, un set de lenjerie intima in aceasta nuanta completeaza perfect garderoba oricarei doamne.

set lenjerie intima silueta voluptoasa

2.Kinga BC-421

Lila-ul este o nuanta romantica, care indeamna la visare si vacante insorite pe malul marii.

3.Kinga BC-443

Setul in nuanta verde marin este ideal atunci cand aveti nevoie de un tonus mai bun si o stare pozitiva.

4.Kinga BC-439

Rose-ul pudra ramane o alta nuanta indragita de catre doamne si domnisoare. Alaturi de un animal print delicat, setul de lenjerie intima se transforma intr-un must have al sezonului.

5.Kinga BC-525

Printul paisley este unul jucaus, care indeamna la o stare de bine si veselie. Animal print-ul alaturi de nuanta crem rose creeaza un set de lenjerie intima ideal pentru primavara.

6.Kinga BC-342

Sutien elegant, potrivit pentru orice moment al zilei. Cupele sunt realizate din microfibra uni, cu dantela brodata pe partea superioara.

7. Kinga BC-386

Sutienul este buretat in partea inferioara si captusit pe interior cu bumbac. Partea superioara a cupelor este realizata din dantela cu model floral.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest

Iti place articolul?

Distribuie-l pe retelele de socializare!