Inspiratie

5 corsete spectaculoase pentru diva din tine

Corsetul este o piesă de lenjerie cu vechime, pe nedrept neglijată în ultimii ani. Sexy, incidant, seducător, un corset poate avantaja orice siluetă și poate face minuni în budoir. Iată 5 piese absolut superbe, pe care le vei adora și tu:

Corsetul seducător

Acest corset din catifea te duce cu gândul la nopțile de la palat, când în dormitor te găteai la fel de mult ca și pentru un bal. Poartă acest superb corset când vrei să ai parte de o noapte specială, nu vei regreta!

https://www.sevensins.ro/corsete-sexy/lolitta/wonderful/#img-119907

Corset vintage

Această piesă superbă de lenjerie aduce aminte de Vestul Sălbatic. Poți fi o femeie fatală, plecată într-o aventură. Poți să dansezi la cabaretul franțuzesc. Sau poți fi pur și simplu tu, cea sofisticată și îndrăzneață.

https://www.sevensins.ro/corsete-sexy/livco/red-rose/#img-100695

Corset romatic

Poarta acest produs si atrage-i privirea ca un magnet. Combinatia de culori aduce un plus de farmec, alaturi de decolteul adanc si dantela inserata pe cupe. La bust si talie este inserat un accesoriu stralucitor, pentru o asortare perfecta. 

https://www.sevensins.ro/corsete-sexy/beauty-night/ravenna/#img-120315

Corset sofisticat

Combinația de culori, inserțiile din dantelă și decolteul îndrăzneț fac din această piesă de lenjerie un must have pentru orice garderobă. Dincolo de dormitor, acest corset îți subliniază talia și te face să te simți specială. Nu-i așa că te-a cucerit și pe tine?

https://www.sevensins.ro/corsete-sexy/beauty-night/ravenna-corset/#img-111769

Sexy și rea

Poarta acest produs si fii sexy! Este confectionat din material moale si placut la atingere, cu insertii de dantela in zona cupelor, pe abdomen si pe solduri. La spate se ajusteaza cu ajutorul snurului dispus in zig-zag pentru o potrivire perfecta. 

https://www.sevensins.ro/corsete-sexy/beauty-night/shirley/#img-116789

Tu ce corset alegi pentru noaptea cea mai fierbinte din an?

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest

Iti place articolul?

Distribuie-l pe retelele de socializare!