Inspiratie

Lenjerie pentru femeile gemeni

Gemenii sunt următoarea zodie despre care vorbim în cadrul seriei speciale cu lenjerie intimă potrivită fiecărei zodii, și putem începe prin a spune că aceștia sunt foarte plini de viață și comunicativi. Femeile gemeni sunt spontane, mereu interesate de noutăți și au un spirit foarte energic. În ceea ce privește vestimentația, sunt fanele imprimeurilor și ale culorilor tari, precum și ale dantelei, având și o latură senzuală. Hai să vedem mai jos câteva modele care li s-ar potrivi de minune:

Chemise Chilirose Bety
Un babydoll de culoare neagră, care vine la pachet cu chilot tanga inclus. Cele două piese sunt confecționate din materiale foarte fine, și anume tul și dantelă cu model floral. Decolteul incitant și fundițele cu care este ornată partea de sus atrag privirea, iar tulul dispus în partea inferioară ca o fustă dă un aer foarte feminin ținutei.

Chemise Chilirose Bety

Pijama Livco Nohemi
Un set de lenjerie foarte interesant, datorită imprimeului special. Este alcătuit din maiou, pantaloni lungi și mini halat cu cordon. Culoarea și modelul auriu cu dragoni se armonizează perfect, dând purtătoarei o apariție misterioasă și orientală. Se potrivește tuturor vârstelor și tipurilor de siluetă.

Pijama LivCo NOHEMI

Set Excellent Beauty L-121
Un compleu de lenjerie compus din sutien cu cupe prevăzute cu sârme de susținere și chilot clasic. Setul este făcut dintr-o combinație de material satinat și tul semitransparent, iar sutienul de tip demicup este ornat cu dantelă pe jumătatea cupelor. Cele două articole au o croială simplă, putând fi purtate în orice moment al zilei.

Set sexy Excellent Beauty L-121

Halat Beauty Night Stephanie
Un obiect de lenjerie realizat din satin auriu, combinat cu dantelă neagră cu broderie florală. Poate fi purtat alături de orice set de lenjerie neagră sau de un chemise negru, cu modele mai clasice, astfel încât croiala halatului să fie pusă în evidență.

Halat Beauty Night Stephanie

Set Chilirose Angela
Un set de lenjerie sexy alcătuit din 3 piese – sutien cu sârme de susținere, portjartier și chilot string. Materialul predominant este dantela cu model oriental, căreia îi este alăturat tul în cazul sutienului. Este foarte comod, întrucât gemenii apreciază confortul, și poate fi purtat cu ușurință zi de zi.

Set sexy Chilirose Angela

Pijama Cofashion 791
Un set lejer de pijama de primăvară, alcătuit din pantaloni scurți și maiou, cu model army în combinația de culori alb-maro-verde-verde închis. Este foarte tineresc și poate fi purtat și prin casă. Cum gemenii apreciază pattern-urile, ar fi o alegere potrivită pentru aceștia.

Pijama CoFashion MODEL 791 lenjerie

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest

Iti place articolul?

Distribuie-l pe retelele de socializare!