Inspiratie

Lenjerie roșie pentru femei cu atitudine

Valentine’s Day se apropie cu pași repezi, motiv pentru care și de data aceasta vorbim despre lenjerie de culoare roșie. Pe lângă faptul că aer un aer aparte, fiind una dintre cele mai îndrăznețe culori, roșul este de asemenea și culoarea iubirii. Articolele de lenjerie roșie sunt destinate totuși tuturor femeilor, indiferent de vârstă, deci dacă nu aveți încă destul de multe în garderobă, e timpul să vă achiziționați câteva.
Iată niște piese de lenjerie care merită să fie luate în considerare:

Set Excellent Beauty L-138
Un compleu sexy din dantelă de culoare roșie, care este brodată cu flori. Sutienul este de tip bustieră, neavând sârme de susținere, dar fiind dublat de burete negru. Contrastul dintre cele două culori este unul clasic, având un aer aparte. Chilotul brazilian este de asemenea din dantelă și este ornat cu aceleași accesorii ca și sutienul.

Set sexy Excellent Beauty L-138

Chemise Obsessive 827-bab
Un compleu sexy alcătuit din babydoll și chilot normal. Topul este realizat din satin, combinat cu tul în zona bustului, și este accesorizat cu volănașe; se prinde cu ajutorul unui șnur din satin între cupe și lasă abdomenul la vedere. Chilotul este accesorizat cu niște fundițe.

Chemise Obsessive 827-BAB

Chemise Chilirose Medeea
O cămașă de noapte provocatoare, cu decolteu adânc, confecționată din material moale de culoare roșie, combinat cu dantelă neagră cu model floral. Accesoriul dintre sâni dă un aer aparte, iar la spate bretelele se petrec în formă de X, dantela din zona bustului prelungindu-se până pe spate.

Chemise Chilirose Medeea

Chemise Livco Fabienne Red
Un babydoll foarte feminin, făcut din material moale de culoare roșie. Chemise-ul este ornat cu inserții de dantelă neagră pe bust și în partea de jos, iar fundele din satin completează perfect aerul jucăuș al ținutei.

Chemise LivCo Fabienne red

Halat Chilirose Ana
Un halat roșu extravagant, confecționat din tul roșu semitransparent. Inserțiile de dantelă neagră de de la mâneci și din partea frontală dau un aer foarte elegant, halatul putând fi asortat cu seturi de lenjerie neagră sau roșie sau cu chemise-uri de aceleași culori.

Halat Chilirose Ana

Set Excellent Beauty L-118
Un compleu extrem de sexy de culoare roșie, făcut din dantelă, compus din top și chilot de tip brazilian. Totul se prinde în față, pentru un plus de efect, și este decupat, lăsând și spatele dezgolit. Chilotul este simplu în față, însă la spate are un decupaj provocator.

Set sexy Excellent Beauty L-118 lenjerie

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest

Iti place articolul?

Distribuie-l pe retelele de socializare!