Inspiratie

Piese de lenjerie potrivite pentru zodia leu

Leii sunt prin definiție foarte mândri de ei și încrezători, știind întotdeauna cum să atragă atenția celor din jur. Ei vor să fie recunoscuți de cei din jur la adevărata lor valoare, să fie respectați, iar femeile din acest semn zodiacal nu fac excepție. Acestea sunt ambițioase și creative în general, uneori putând fi văzute ca fiind ușor arogante. Prin urmare, am ales câteva articole de lenjerie intimă de la SevenSins care li s-ar potrivi de minune.

Body Beauty Night Denver
O piesă de lenjerie extrem de provocatoare, confecționată din dantelă neagră brodată cu motive geometrice. Cupele sunt prevăzute cu sârme de susținere, iar prinderea se face după gât și la spate. Decupajul de sub bust și cele laterale, precum și benzile elastice multiple din talie dau ținutei un aer foarte tineresc și inedit, ideal pentru o femeie leu.

Body Beauty Night Denver
Halat Beauty Night Bouquet
Un halat foarte elegant și feminin datorită lungimii, realizat din satin negru și dantelă cu model floral pe laterale. Mânecile evazate sunt trei sferturi, iar cordonul ajută la reglare. Este perfect pentru o seară romantică petrecută alături de persoana iubită.

Halat Beauty Night Bouquet
Chemise Chilirose Vera
Un babydoll simpatic, făcut din tul negru. Evidențiază foarte bine talia datorită croielii, iar bustul este realizat din dantelă neagră, decupajele de pe cupe fiind frumos ornate cu fundițe satinate. Vine la pachet cu un chilot tip string simplu.

Chemise Chilirose Vera
Corset Axami Jaspis
Un articol deosebit, datorită design-ului elegant. Cupele au sârme de susținere și push-up detașabil, iar partea de sus este realizată din material alb combinat cu broderie neagră pe deasupra. Partea de jos și spatele sunt din tul negru, iar portjartierul este încorporat. Sistemul de prindere din față este specific unui corset.

Corset Axami Jaspis
Set Beauty Night Peyton
Set de lenjerie sexy alcătuit din trei piese. Sutienul este foarte incitant, având cupele susținute cu sârme și pe jumătate cu material negru, în rest fiind făcut din dantelă neagră fină. Chilotul string are decupaje provocatoare în partea frontală, iar portjartierul completează perfect compleul. Accesoriile sclipitoare dau un plus de farmec.

Set sexy Beauty Night Peyton lenjerie

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest

Iti place articolul?

Distribuie-l pe retelele de socializare!