Inspiratie

Chemise-uri atrăgătoare de toamnă

Iată că am ajuns și în ultima lună de toamnă, iar surprizele de pe www.sevensins.ro nu întârzie nici ele să apară. Articolele seducătoare nu trebuie să lipsească din garderoba unei femei, iar cum luna aceasta reducerile sunt în toi, este momentul oportun să ne înnoim garderobele. Azi vorbim despre unele dintre cele mai noi modele de chemise-uri, care se definesc prin eleganță și extravaganță.

Beauty Night Avril
Un chemise provocator cu portjartier, de culoare roșie. Materialul elastic se mulează perfect pe formele corpului, iar inserțiile de dantelă din laterale și din zona bustului completează farmecul ținutei. Cupele confecționate din dantelă sunt susținute de sârme, iar accesoriul de după gât adaugă o notă interesantă produsului.

Chemise Beauty Night Avril chemise

Noir Handmade Powerwetlook Pencil Dress
Un articol confecționat din material elastic mat, cu accente de tul transparent în laterale. Urmează întocmai linia corpului, datorită croielii. Zona bustului atrage atenția datorită cupelor decupate parțial, susținute de sârme. Este perfectă pentru impresionarea partenerului, dând purtătoarei o alură dominatoare.

Chemise Noir Handmade Powerwetlook pencil dress

Beauty Night Marilyn
O piesă de lenjerie extrem de sexy, cu chilot tanga inclus. Rochița cu portjartier nedetașabil este realizată din material negru lucios și elastic și tul fin. Dantela de pe cupe atrage atenția asupra zonei bustului. Destinată unei femei încrezătoare, căreia nu-i este teamă să-și evidențieze atuurile.

Chemise Beauty Night Marilyn chemise

Noir Handmade Powerwetlook Minidress
Chemise negru foarte extravagant și atrăgător, cu un design spectaculos. Urmează linia corpului și este confecționat din dantelă cu model floral, combinată cu un material elastic și lucios. Cupele sunt accesorizate cu dantelă, iar corsetele din laterale dau un stil aparte ținutei.

Chemise Noir Handmade Powerwetlook minidress

Chilirose Ilona
Un articol sexy de lenjerie, din dantelă și tul fin. Decolteul adânc are sistem de închidere cu clipsuri în față. La spate, cămășuța este decupată și se prinde în partea de sus ca un sutien. Cupele sunt prevăzute cu sârme de susținere și bretele ajustabile.

Chemise Chilirose Ilona

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest

Iti place articolul?

Distribuie-l pe retelele de socializare!