Inspiratie

Tips&Tricks – costume de baie potrivite pentru sânii mari

Alegerea unui costum de baie potrivit poate reprezenta uneori o adevărată provocare, indiferent de tipul de siluetă. Cu ajutorul celor mai noi costume de baie marca SevenSins, oricine poate avea o ținută trendy de invidiat, fie pe plajă, fie la piscină. Dacă vorbim despre un bust generos, paleta de opțiuni se micșorează puțin, însă acest lucru nu este descurajator. În general, un sutien bine ales și punerea în valoare a taliei sunt cele două aspecte foarte importante în cazul sânilor mari.

Cei de la SevenSins sunt mereu atenți la nevoile diversificate ale clientelor, iar seria de costume de baie din acest sezon cuprinde articole pentru toate gusturile și pe toate mărimile.

Costum de baie Marko Cheryl
Acest costum în două piese este varianta perfectă pentru o ținută de plajă strălucitoare. Nuanțele de roz contrastează cu negrul; sutienul cu cupe întărite ce rotunjesc armonios sânii se leagă după gât, iar slipul clasic se mulează pe forme, permițând o ajustare perfectă.

Costume de baie pentru sânii mari: Costum de baie Marko Cheryl

Costum de baie Marko Penelope Mint
Design-ul acestui costum și culoarea veselă se armonizează perfect, conferind un aer vesel și tineresc. Pentru că detaliile sunt importante, marginile cu dungulițe sporesc unicitatea produsului. Sutienul are bretele reglabile, dar nedetașabile, și cupele întărite.

Costum de baie Marko Penelope mint

Costum de baie Marko Sandra Black
Un costum de baie întreg și atrăgător, datorită decupajelor laterale. Coloristica vie ce se regăsește în partea frontală a articolului duce cu gândul la plaje exotice. Costumul accentuează formele corpului prin croiala sa, iar cupele întărite susțin bine bustul.
Costume de baie pentru sânii mari: Costum de baie Marko Sandra black

Costum de baie Marko Brenda White
Combinația specială de culori îi oferă acestui costum de baie un farmec aparte. Sutienul cu cupe întărite este recomandat pentru sânii mari, iar detaliul slipului pune în evidență talia. Este ideal pentru o zi însorită la piscină!

Costum de baie Marko Brenda white

Costum de baie Marko Amelia Green
Femeilor cu decolteu generos li se potrivesc costume de baie de tip tankini,  întrucât sânii sunt foarte bine fixați datorită faptului că partea de sus este asemănătoare unui top. Costumul de mai jos este realizat dintr-un material fin, colorat în nuanțe închise de verde. Șnururile din laterale permit transformarea costumului într-o rochiță, astfel încât orice imperfecțiune poate fi mascată.

Costum de baie Marko Amelia green

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest

Iti place articolul?

Distribuie-l pe retelele de socializare!