Inspiratie

Chemise-uri provocatoare ce garantează o atitudine sexy

Chemise-urile sunt articole vestimentare care pun în evidență atuurile unei femei și îi garantează o apariție seducătoare. În funcție de materialele din care sunt confecționate – bumbac, satin, voal, dantelă – gradul de eleganță diferă, însă toate sunt la fel de confortabile și practice, în special vara.
Cei de la SevenSins au o gamă variată de modele de astfel de cămăși de noapte, confecționate din materiale ușoare, care te ajută să fii întotdeauna feminină și atrăgătoare. Am selectat mai jos câteva dintre cele mai sexy modele:

Chemise Chilirose Medeea
O cămășuță sexy cu decolteu adânc, realizat din material moale, plăcut la atingere. În zona bustului este accesorizată cu dantelă brodată cu elemente florale, iar decolteul adânc atrage privirea. Este disponibilă în trei combinații de culori și însoțită de chilot tanga.

Chemise Chilirose Medeea

Chemise Chilirose Belen
O ținută sexy și incitantă ce garantează o apariție elegantă. Decolteul adânc și dantela neagră inserată în zona bustului sporesc farmecul produsului. Cămașa este despicata pe piciorul drept, pentru un plus de senzualitate. Produsul include chilotul tanga asortat.

Chemise Chilirose Belen

Chemise Excellent Beauty U-809
Chemise sexy de culoare neagră, din material ușor elastic ce se mulează perfect pe corp și scoate în evidență atuurile de care dispui. Este prevăzut cu broderie la bază, iar prinderea se face după gât cu ajutorul unui șnur.

Chemise Excellent Beauty U-809

Chemise Beauty Night Alexandra
O lenjerie elegantă de noapte, extrem de plăcută la atingere datorită materialului moale și mătăsos. Satinul este combinat cu dantelă brodată în zona abdomenului pentru un plus de originalitate, iar bretelele subțiri și decolteul conferă farmec ținutei.

Chemise Beauty Night Alexandra

Chemise Beauty Night Andrea
Lenjerie sexy de culoare neagră, confecționată din dantelă cu elemente florale și inserții de material satinat în față și la spate. Decolteul adânc și gulerul din dantelă ornat cu un element strălucitor înfrumusețează produsul. Banda din satin din talie permite strângerea lenjeriei, pentru un plus de efect.

Camasa de noapte: Chemise Beauty Night Andrea

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest

Iti place articolul?

Distribuie-l pe retelele de socializare!