Colectii lenjerie Fashion Inspiratie Recomandarea zilei

45% sale la articolele de lenjerie de la Obsessive

După cum ziceam și în articolul precedent, la SevenSins s-au prelungit reducerile la lenjerie, cu cel puțin încă o săptămână după ce Black Friday de anul acesta a devenit istorie. Cu această ocazie, vă puteți bucura de reducerile de 45% la toată gama de produse de la Obsessive. Eleganță, diversitate, sex appeal și dantelă – acestea sunt doar câteva dintre cuvintele care descriu piesele de lenjerie intimă marca Obsessive. Am ales unele dintre acestea pentru articolul de azi:

Obsessive 860SET e unul dintre cele mai noi seturi de lenjerie de la Obsessive de pe site. Este alcătuit din două piese și realizat din dantelă roșie sau neagră cu model cu floral. Atât sutienul, cât și chilotul tanga, sunt accesorizate cu benzi elastice ce evidențiază atuurile purtătoarei.

Set sexy Obsessive 860-SET   Set sexy Obsessive 860-SET

Obsessive 846CHE este un chemise elegant, cu o alură extrem de feminină. Este confecționat din material satinat elastic, înfrumusețat de inserțiile de dantelă din zona bustului și de pe laterale. Se mulează perfect pe corp și îi dă celei care îl alege toată încrederea de care are nevoie.

Chemise Obsessive 846-CHE

Obsessive 844SEG e un compleu de lenjerie sexy cu un design inedit. Fiind făcut din tul cu animal print, se mulează foarte bine pe formele corpului. Accentele albastre aduc culoare și eleganță, iar cele trei piese din care e format pot fi asortate cu dressurile care se vând separat.

Set sexy Obsessive 844-SEG

Body-ul Obsessive 860TED e un articol de lenjerie cu personalitate, fiind realizat din două tipuri diferite de dantelă și accesorizat atât în față cât și la spate cu benzi elastice. Pune foarte bine în valoare talia purtătoarei și o facă să pară îndrăzneață într-un stil caracteristic feminin. Puteți alege între varianta pe negru și cea roșie, că tot se apropie sărbătorile.

Body Obsessive 860-TED   Body Obsessive 860-TED

Compleul de lenjerie Obsessive Musca este compus din trei piese. Cupele susținute de sârme sunt accesorizate cu dantelă, iar decupajele sexy cu funde din satin. Portjartierul și chilotul completează perfect ținuta ideală pentru o seară romantică petrecută cu partenerul.

Set sexy Obsessive Musca

Corsetul Obsessive 845COR este extrem de elegant, fiind confecționat din material satinat de culoare grena. Este accesorizat cu dantelă neagră pe marginea cupelor și volane în laterale, în partea inferioară. Chilotul string din dantelă neagră vine la pachet. Poate fi purtat la ocazii speciale, dar și casual cu o bluză sau cămașă din tul negru pe deasupra.

Corset Obsessive 845-COR lenjerie

Obsessive 846SEG este un set din trei piese perfect pentru o femeie sigură pe sine și îndrăzneață. Este realizat din dantelă cu model floral și material satinat elastic ce se mulează pe formele corpului. Bretelele sutienului se reglează, iar portjartierul pune în lumină talia.

Set sexy Obsessive 846-SEG

Chemise-ul Obsessive Lustella are o croială interesantă și e un articol pe care vi-l puteți dărui vouă înșivă sau unei prietene foarte bune. Fiind confecționat din tul și plasă în zona bustului și în laterale, dar și accesorizat cu broderie neagră, este ideal pentru oricine vrea să se simtă bine în propria piele. Talia e marcată de cureaua satinată cu fundă, iar chilotul tip tanga este inclus.

Chemise Obsessive Lustella

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest

Iti place articolul?

Distribuie-l pe retelele de socializare!