Generalitati Inspiratie

Ca-n filme: 5 piese de lenjerie must have

Da, de cele mai multe ori, lenjeria sexy este asociată cu o scenă hot pe care ai văzut-o într-un film. Te gândești că tu nu ai de ce să porți așa ceva… nu ești la Hollywood, iar în drumul spre birou numai la asta nu-ți stă gândul. Dar a fi sexy este o stare de spirit, așa că îndrăznește un experiment: alege-ți o piesă de lenjerie care să te facă să te simți senzuală și poart-o într-o zi obișnuită. Îți garantăm că te vei simți altfel! Și iată și 5 sugestii pentru tine:

Body senzual, întrezărit prin cămașă

Un body fin la atingere este perfect pentru zilele nu tocmai calde de iarnă. O alegere ideală pentru dimineți răcoroase, când îl poți combina cu o cămașă sau chiar un cardigan pufos, prins în talie cu 2-3 curele subțiri. Lasă la vedere o bretea și vei fi surprinsă de feelingul pe care ți-l va da ținuta ta.

lenjerie sexy sevensins.ro

2. Un body din dantelă

lenjerie sexy sevensins.ro

Body-ul din dantelă este un must have pentru orice femeie. Textura acestui material special te face să te simți senzuală, indiferent de momentul zilei. Croiala pe corp face din această piesă o variantă subtilă și delicată pentru orice zi. Găsești aici mai multe modele, unele chiar cu variante modelatoare.

3. Un sutien cu push-up

Sutienul este cu siguranță o piesă must have. Dar îți amintești scena aceea din Bad Moms – Mame Nebune – când Mila Kunis se pregătește să iasă în oraș și are doar sutiene de mamă. Adică plictisitoare. Nu este nimic plictisitor îns într-un sutien cu push-up, accesorizat cu dantelă și într-o culoare care să te facă să te simți ca la prima întâlnire.

lenjerie sexy sevensins.ro

4. Un compleu senzual

Deși stiliștii spun că lenjeria nu se mai asortează neapărat, ei bine, iată cât de spectaculos arată un compleu. Găsești mai multe exemple de sutiene și nu numai aici.

5. Un detaliu dantelat

Dacă vrei să începi cu pași mici, iată lenjeria perfectă pentru tine: detalii dantelate, confortabile și senzuale în același timp.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest

Iti place articolul?

Distribuie-l pe retelele de socializare!