Inspiratie

Luna de miere: 7 piese de lenjerie intima perfecte pentru aceasta ocazie speciala

Luna de miere este poate cea mai frumoasa escapada pe care o pregatesc cuplurile. Asa ca, aceasta pregatire necesita si lenjerie intima sexy pentru noptile petrecute in doi. Lenjerie intima pentru luna de miere trebuie sa aiba un aer provocator si seducator. Asadar noi ne-am gandit la 7 modele de piese de lenjerie intima comode, cu un aer extrem de sexy, ideale pentru o noapte in doi.

Iata ideile noastre:

Chemise Obsessive Bisquitta

Lenjerie sexy, perfecta pentru o seara romantica in doi petrecuta in luna de miere. Produsul este confectionat din tul fin placut la atingere, avand un decolteu generos si cupe confectionate din dantela, ce cu siguranta va atrage privirile. Chilotul tanga inclus completeaza aceasta tinuta. Prinderea se face dupa gat, cu un snur fin.

lenjerie intima pentru luna de miere

 

Chemise Obsessive Lovica

Pentru o seara romantica in doi, alege un produs ce emana seductie si rafinament! Acest chemise se muleaza perfect pe corp, scotand in evidenta atuurile de care dispui. Decolteul generos este creat cu dantela, pentru un plus de farmec. Bretelele sunt reglabile, pentru o potrivire perfecta.

 

Chemise Obsessive Floresita

Poarta acest babydoll sexy, cu elemente florale si il vei lasa fara cuvinte! La baza si la decolteu are inserate volane usor incretite, ce sporesc farmecul produsului. In zona bustului, materialul este transparent, atragand privirea catre acea zona.

 

Body Obsessive Charms Teddy

Body-ul este confectionat din dantela brodata in partea din fata, si din tul, la spate. Decolteul adanc pune bustul in evidenta, in timp ce bijuteria inserata la baza bustului atrage atentia celui ce te priveste catre acea zona. Bretelele sunt ajustabile, pentru o potrivire perfecta.

 

Corset Obsessive Dottie

Un corset deosebit, care va scoande in evidenta latura jucausa.  Funda alba din satin atasata in zona bustului ii ofera un aer extrem de sexy. Se inchide in partea din fata cu ajutorul unui sistem tip mos-baba metalic, iar in partea din spate se regleaza cu ajutorul unui snur dispus in zig-zag. Bretelele si portjartierul detasabil sunt reglabile, iar chilotul tanga inclus este de culoare alba, completand tinuta.

 

Corset Obsessive Oriens

Fii o aparitie de neuitat si poarta acest corset incitant, extrem de feminin, ce scoate in evidenta bustul si talia. Acesta se leaga dupa gat, putand fi reglat in functie de inaltime iar la spate poate fi ajustat cu ajutorul snurului dispus in zig-zag. Slipul si dresurile au acelasi imprimeu, completand perfect tinuta.


Corset Obsessive Intensa

O piesa de lenjerie intima ce emana eleganta! Corsetul este confectionat din material moale si placut la atingere, ce se muleaza perfect pe corp, cupele fiind realizate din dantela cu elemente florale, dand un plus de farmec produsului.

 

 

 

7 seturi de lenjerie intima pentru luna de miere

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest

Iti place articolul?

Distribuie-l pe retelele de socializare!