Inspiratie

Lenjerie provocatoare pentru femeile berbec

Știm cu toții că cei din zodia berbec au personalități și caractere puternice, iar acest lucru se reflectă și în stilul vestimentar, în special în cazul femeilor. Le place să surprindă în mod plăcut, să fie în centrul atenției și să recurgă la combinații care de care mai inedite. Nici la capitolul lenjerie intimă situația nu stă altfel, berbecii alegând întotdeauna articole îndrăznețe și croieli extravagante. Pe lângă aerul modern, nu strică și o doză de eleganță, iar berbecilor le place să aibă câte puțin din fiecare. Am ales în continuare câteva articole de lenjerie sexy care cu siguranță ar fi pe placul lor:

Chemise Beauty Night Avril
O piesă de lenjerie extrem de sexy și atrăgătoare, care este menită să impresioneze. Atât culoarea, cât și design-ul, transformă purtătoarea într-o apariție specială. Cupele sutienului și lateralele sunt împodobite cu dantelă neagră, iar restul chemise-ului este confecționat dintr-un material elastic, ce se mulează perfect pe forme. Cupele au sârme de susținere, iar bretelele sunt reglabile. Benzile elastice dau rochiței un aer tineresc.

Chemise Beauty Night Avril

Set Obsessive 828
Un set de lenjerie delicat și îndrăzneț în același timp, fix pe gustul berbecilor. Este realizat din tul fin brodat, sutienul fiind accesorizat cu niște ornamente strălucitoare la bretele. Prinderea se face la spate și după gât. Împreună cu chilotul asortat, poate fi purtat oricând, însă fiind foarte lejer este ideal pentru sezonul cald care se apropie.

Set sexy Obsessive 828-SET

Corset Beauty Night Mailys
După cum spuneam la început, puțină eleganță nu strică niciodată – dimpotrivă! Corsetul de mai jos este perfect pentru o purtătoare din zodia berbec, pentru că este extravagant și feminin în același timp, fiind confecționat din dantelă neagră brodată. Modul în care topul se prinde de portjartier este unul special – cu ajutorul unor inelușe de metal. Accesoriul de tip ham din partea de sus dă de asemenea un aer incitant ținutei.

Corset Beauty Night Mailys

Set Chilirose Felis
Ca și culori, berbecii sunt atrași de nuanțe tari, pe care le poartă cu atitudinea caracteristică. Roșul se numără mai mult ca sigur printre culorile voastre favorite, iar compleul de lenjerie sexy de mai jos este o alegere inspirată. Realizat integral din dantelă roșie cu model floral, poate fi purtat atât zi de zi, cât și cu ocazii mai speciale. Sutienul are sârme la baza cupelor, iar bretelele sunt reglabile.

Set sexy Chilirose Felis

Chemise Noir Powerwetlook Minidress
Tot la capitolul îndrăzneală se încadrează și acest chemise provocator, care necesită într-adevăr o atitudine aparte. Este realizat dintr-un material tip piele, care este elastic și se așază perfect pe corp. Croiala este și ea inedită, fiind decupat în zona sânilor și la spate. Dantela inserată strategic pe cupe și pe laterale sporește farmecul produsului, iar corsetele de la cupe completează perfect lookul.

Chemise Noir Handmade Powerwetlook minidress with cutouts lenjerie

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest

Iti place articolul?

Distribuie-l pe retelele de socializare!