Inspiratie

Miresele sexy au nevoie de lenjerie pe măsură!

Ne apropiem cu pași repezi de sfârșitul sezonului de nunți, dar asta nu înseamnă că nu ne putem organiza corespunzător în cazul în care avem un astfel de eveniment planificat pentru perioada imediat următoare. În ceea ce privește desuurile, pe www.sevensins.ro e plin de reduceri avantajoase, ce cuprind majoritatea colecțiilor de pe site. De exemplu, în seria Obsessive se găsesc multe articole de lenjerie seducătoare, potrivite unei viitoare mirese – de la corsete și chemise-uri până la seturi sexy și portjartiere. Reducerile acestei colecții sunt de la 45% la orice produs.

Set Obsessive Julitta
Un set sexy realizat din tul alb delicat în combinație cu dantelă,  înfrumusețat cu volănașe cochete. Sutienul este prevăzut cu sârme de susținere, portjartierul imită fusta mini din tul, iar chilotul din dantelă completează perfect setul, care este ideal pentru noaptea nunții. Voalul este accesorizat cu flori, perle și pene moi.

Set sexy Obsessive Julitta

Set Obsessive Etheria
Setul este compus din sutien cu dantelă și sârme de susținere la bază, portjartier din dantelă și chilot tanga ce întregește frumos ținuta. Fundița din satin inserată între cupe și în talie sporește farmecul produsului. O ținută potrivită pentru o zi de nuntă de neuitat!

Set sexy Obsessive Etheria

Dresuri Obsessive Subtelia
Dresuri pentru portjartier cu bandă din dantelă, ornată cu elemente florale. Sunt confecționate din material elastic, ce se mulează perfect pe picior.

Dresuri Obsessive Subtelia

Corset Obsessive Sensita
Corset provocator cu portjartier, făcut din dantelă și material elastic. Se prinde la spate printr-un sistem moș-babă, iar spatele dezgolit adaugă un plus de farmec. Bretelele sunt reglabile, iar fundița și bijuteria inserată în zona sânilor, precum și dungile verticale, accentuează bustul.

Lenjerie: Corset Obsessive Sensita

Corset Obsessive Swanita
O ținută sexy din dantelă. Pe partea laterală a abdomenului, corsetul este decupat pentru un plus de stil. Cupele nu au sârme de susținere la bază, iar bretelele corsetului și cele ale portjartierului sunt ajustabile.

Corset Obsessive Swanita

Dresuri Obsessive Etheria
Stockings de culoare albă pentru portjartier, cu bandă dantelată accesorizată cu broderie florală. Materialul se muleaza perfect pe forma piciorului.

Dresuri Obsessive Etheria

Chemise Obsessive Etherlita
O ținută sexy și elegantă în același timp, perfectă pentru a petrece o seară romantică în compania persoanei iubite. Articolul este realizat din tul fin, ușor transparent, ce lasă să se întrevadă trupul. Decolteul adânc și broderia cu elemente florale inserată pe abdomen și pe umeri dau un aer provocator. Chilotul tanga din același material completează perfect setul.

Chemise Obsessive Etherlita

Chemise Obsessive Imperia
O cămășuță clasică, dar foarte cochetă. Este confecționată din material fin și plăcut la atingere, farmecul produsului fiind întregit de inserția de dantelă din zona bustului și de la bază. Materialul asigură confort, iar decolteul adânc scoate în evidență sânii, atrăgând privirea.

Chemise Obsessive Imperia

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest

Iti place articolul?

Distribuie-l pe retelele de socializare!