Inspiratie

Costume de baie – cele mai hot modele

Vara este un anotimp pretențios din punct de vedere vestimentar, în special din cauza temperaturilor ridicate. Pentru a avea întotdeauna un look fresh, trebuie să ne asigurăm că suntem la curent cu cele mai noi tendințe.
În materie de costume de baie, trebuie să facem alegerile potrivite din punct de vedere al siluetei, deoarece un costum bine ales ne poate evidenția foarte bine formele corpului. Un alt aspect de luat în calcul sunt trendurile, care se schimbă de la un sezon la altul.
Colecția SevenSins de costume de baie din acest an este una foarte variată, în care întâlnim atât imprimeuri florale și geometrice, cât și decupaje și detalii inovative. În continuare am ales pentru dumneavoastră o serie de exemple caracteristice:

Costum de baie Marko Beth Fuschsia
Acest model de costum de baie deosebit de sexy este una dintre noutățile acestui sezon, datorită benzilor elastice de pe bust. De asemenea, accesoriul dintre sâni sporește farmecul produsului. Este recomandat mai ales doamnelor cu sânii mici, deorece cupele întărite rotunjesc și măresc bustul.

Costum de baie Marko Beth fuchsia

Costum de baie Marko Sandra Blue
O ținută de plajă ce emană eleganță și bun gust, datorită croielii extravagante. Decupajele scot în evidență talia, iar imprimeurile viu colorate dau un aer exotic apariției tale. Cupele întărite rotunjesc frumos sânii, iar sistemul de prindere se face la spate cu ajutorul unei catarame.

Costume de baie Hot: Costum de baie Marko Sandra blue

Costum de baie Marko Bella Green
Acest costum de baie deux-pieces cu cupele întărite are bretele nedetașabile și este realizat dintre combinație de culori atrăgătoare din punct de vedere vizual. Imprimeul geometric de pe slip se regăsește și pe marginea sutienului, pentru un plus de unicitate.

Costume de baie Hot: Costum de baie Marko Bella green

Costum de baie Marko Ashley Purple
Un costum de baie întreg ce conferă purtătoarelor un outift de plajă lejer, dar și rafinat în același timp. Acest tip de costum pune în valoare atuurile și ascunde perfect micile imperfecțiuni. Modelul floral supradimensionat din față reprezintă o provocare din punct de vedere vizual.

Costume de baie Hot: Costum de baie Marko Ashley purple

Costum de baie Marko Melania Pink
Un model de costum de baie sofisticat, ce combină tulul semitransparent cu decupajele și cu motivele geometrice multicolore. Sutienul de tip balconet este dotat cu push-up detașabil și sârme de susținere, pentru o bună definire a bustului.

Costum de baie Marko Melania pink

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest

Iti place articolul?

Distribuie-l pe retelele de socializare!