Inspiratie

Lenjerie intimă – un cadou deosebit pentru femeia din viața ta

Ne apropiem cu pași din ce în ce mai repezi de Crăciun, iar cei de la SevenSins au în continuare propuneri interesante de piese de lenjerie, perfecte pentru a fi făcute în dar. Printre cele mai noi produse de pe site se numără atât articole mai îndrăznețe, potrivite pentru femeile cu atitudine, cât și articole care favorizează confortul și lejeritatea. Indiferent de preferințele destinatarei, obiectele de lenjerie de pe www.sevensins.ro vor impresiona și vor fi admirate. Iată câteva dintre noutăți:

Set Obsessive 821-seg
Set sexy de lenjerie intimă neagră, alcătuit din trei piese, confecționat din plasă fină combinată cu dantelă cu model floral. Sutienul de tip bralette se prinde la spate, portjartierul îmbracă frumos talia, iar chilotul tanga completează perfect ținuta.

Set sexy Obsessive 821-SEG

Chemise Obsessive Lovica
Un chemise de culoare roșie, cu decolteu adânc și chilot tanga inclus, ideal pentru o seară romantică în doi. Realizat din satin și accente de dantelă, articolul se mulează foarte bine pe corp, scoțând silueta în evidență. Decolteul, partea de sub bust și partea de jos a cămășii sunt ornate cu dantelă, care îi oferă un aer festiv.

Chemise Obsessive Lovica

Body Obsessive 819-ted
O piesă de lenjerie interesantă și provocatoare, ideală de purtat în orice moment al zilei. Body-ul este făcut dintr-un material foarte moale și plăcut la atingere, combinat cu tul cu inserții de catifea. Decupajele poziționate strategic, precum și accentele de dantelă roz din zona bustului și din cea inferioară, conferă ținutei un aer special, rafinat.

Body Obsessive 819-TED

Chemise Irall Molly
O cămașă de noapte foarte practică și confortabilă, de culoare roșie. Este accesorizată cu dantelă neagră la bust și în partea de jos, iar satinul din care este realizată este unul foarte fin. Produsul mai este disponibil și pe roz deschis.

Chemise Irall Molly

Halat Livco Dina
Un halat cu mânecă scurtă, făcut din material delicat, care se leagă cu ajutorul unui cordon satinat în talie. Are inserții de dantelă neagră pe margini, iar mânecuțele se termină cu dantelă de culoare roz deschis, care se regăsește și în cazul chilotului inclus în set.

lenjerie - Halat LivCo DINA

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest

Iti place articolul?

Distribuie-l pe retelele de socializare!