Inspiratie Lifestyle Noutati

Cum să fii seducătoare, indiferent de… centimetri

Orice femeie poate fi seducătoare, indiferent de vârstă, de tipul siluetei, de stil, de măsura potrivită. Trebuie doar să alegi lenjeria potrivită formelor tale. Iată câteva modele de lenjerie intimă, perfecte pentru nopțile fierbinți, dacă porți măsuri plus size.

Set sexy, transparent

Un set sexy, alb, format dintr-un maiou decoltat, din dantelă, și pantaloni scurți este perfect pentru o noapte fierbinte alături de partener. Setul este confecționat din dantelă cu model floral deosebit care acoperă imperfecțiunile, dar lasă la vedere cele mai importante părți ale corpului. Cu un decolteu adânc și niște bretele elastice ce se prind în X și o panglică din satin ce se prinde la spate, nu vei face decât să ai parte de o noapte minunată.

Body seducător

Un body este potrivit oricărei siluete. Acest body de culoare neagră este perfect pentru a fi purtat în orice moment al zilei, pe sub hainele normale, sau chiar lăsat la vedere. Astfel te vei simți mai sexy și mai încrezătoare în propriile forțe. Acest body este confecționat dintr-un material lucios cu inserții de broderie deasupra sânilor, pe umeri și pe șolduri, care îi dau un plus de valoare. Este alegerea perfectă pentru o seară fierbinte alături de persoana iubită.

Babydoll pentru seri incitante

Un babydoll de culoare neagră este o alegere perfectă în cazul unei femei cu mărimi plus size.  Acest babydoll sexy, de culoare neagră, din voal și dantelă, emană eleganță și sezualitate. Este realizat din voal fin de culoare neagră în partea de jos, iar în partea de sus din dantelă fină, care îi oferă un plus de farmec. Se adaptează perfect oricărei siluete, fiind un accesoriu ideal pentru o noapte sălbatică în dormitor.

lenjerie sexy

Cămașă de noapte sexy

O cămașă de noapte incitantă, lejeră și sexy, care îți pune atuurile în evidență și ascunde micile imperfecțiuni este perfectă pentru o noapte pasională alături de partenerul de cuplu. Pregătește-i cina și așteaptă-l într-o ținută ce te va face cu adevărat strălucitoare. 

SevenSins.ro oferă mărimi de la S la 4XL, astfel încât să se potrivească oricărei siluete. Materialele folosite sunt elastice, moi, plăcute la atingere, iar la majoritatea costumelor de baie în două piese slipul este dublat pentru un plus de discreție. De asemenea, multe costume de baie au cupe întărite, cu burete detașabil.

Colecțiile de lenjerie și de costume de baie Sevensins.ro sunt disponibile online cu livrare în toată țara pe https://www.sevensins.ro/costume-de-baie/ și în showroom-ul SevenSins.ro din str. Orzari, nr. 3, București.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest

Iti place articolul?

Distribuie-l pe retelele de socializare!