Inspiratie Lifestyle Noutati

Mister în septembrie: colecțiile noi de lenjerie pe care nu trebuie să le ratezi

Toamna a venit și odată cu aceasta garderoba este în continuă schimbare. Nu doar ținutele de zi sunt înlocuite, ci și cele de noapte. Tocmai de aceea, sevensin.ro a adăugat în colecție noi produse, pentru a sărbători cum se cuvine venirea toamnei. Iată câteva dintre  ținutele pe care trebuie să le ai și tu în garderobă în această toamnă!

Babydoll sexy din satin

Un babydoll sexy și elegant, din satin de culoare neagră, este o alegere perfectă pentru serile de toamnă petrecute în dormitor. Acest babydoll incitant, cu inserții de dantelă brodată în partea de sus și satin de la brâu în jos, îți pune în evidență toate atuurile. Surprinde-ți partenerul apărând îmbrăcată așa și cu siguranță vei avea parte de o seară cu adevărat specială.

Ținută provocatoare

Lasa-l fără cuvinte purtând o ținută provocatoare și transformă nopțile de toamnă în nopți incendiare, în dormitor. Alege această camasuta sexy și incitantă, din dantelă fină cu elemente florale și tul. Materialul este transparent dezvăluie toate atuurile de care dispui. În plus, decupajele îndrăznețe îți pun în evidență formele seducătoare. 

Corset sexy cu portjartier

Un corset sexy cu portjartier, confecționat din tul fin și dantelă brodată, este o alegere ideală pentru ținutele de toamnă. Decolteul generos atrage privirea ca un magnet în acea zonă. În plus, dantela și tulul care se mulează perfect pe corp îți pun toate atuurile în evidență. Cu siguranță partenerul tău va fi încântat de noua ta ținută.

Cămașă de noapte senzuală, dar cuminte

Dacă ești mai timidă și vrei să alegi o ținută cuminte, această cămașă de noapte este ideală pentru serile speciale petrecute în doi. Poți fi sexy și provocatoare purtând această piesă ce îmbină simplitatea cu eleganța. Dantela roz din zona bustului și a crăpăturii de la bază îi dau un plus de eleganță și rafinament.

Pijama lejeră, dar seducătoare

Dacă preferi ținutele lejere, dar sexy, alege o pijama compusă din top și pantaloni scurți, precum cea din imagine. Topul și pantalonul scurt sunt realizate din material moale și plăcut la atingere, iar decolteul generos, cupele întărite și dantela brodată din zona bustului dau un plus de farmec ținutei și atrag privirea către acea zonă.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest

Iti place articolul?

Distribuie-l pe retelele de socializare!