Inspiratie

Lenjerie intimă în ținute casual

Dacă în articolul precedent am vorbit despre trendul de anul acesta cu piesele de lenjerie intimă care au început să fie utilizate și în outfiturile de zi cu zi, în articolul de astăzi am selectat câteva produse de pe www.sevensins.ro care se pot încadra cu succes într-o ținută casual. Fie că e vorba de sutiene accesorizate cu benzi elastice de efect sau mini bijuterii sau de corsete elegante cu dantelă, articolele de la SevenSins sunt o alegere potrivită pentru domnișoarele și doamnele care să iasă în evidență și să-și pună în valoare calitățile.
Iată care sunt propunerile noastre:

Sutien Axami Passat
Un sutien elegant de culoare neagră cu cupe întărite, potrivit pentru orice moment al zilei. Bretelele sunt reglabile, iar benzile elastice și bijuteria cu strass inserată între cupe sporesc farmecul produsului. Ideal de purtat cu o cămașă simplă, deschisă la culoare sau semi-transparentă, sau cu un maieu de tip tank top.

Sutien Axami Passat

Sutien Axami Breva
Un articol de lenjerie rafinat, de culoare roșie, care poate fi asortat cu diverse obiecte vestimentare casual. Ca și în cazul anterior, se potrivește cu cămăși simple sau articole cu un decolteu care să îl scoată în evidență.

Sutien Axami Breva

Sutien Axami Pampero
Un produs rafinat de culoare neagră, cu cupe întărite și push-up detașabil. Bretelele reglabile conferă o ajustare perfectă, iar benzile elastic de pe bust și accesoriul auriu inserat îi dau un plus de stil. Este recomandată, de asemenea, asortarea lui cu obiecte vestimentare care să-l scoată în evidență.

Sutien Axami Pampero

Body Obsessive Moketta
Body sexy de culoare neagră, realizat din material lucios cu inserții de broderie în zona bustului, pe umeri și șolduri. Cupele acestuia sunt prevăzute cu sârme de susținere, iar prinderea se face în zona inghinală. Poate fi combinat foarte ușor cu o pereche de pantaloni sau o fustă în cloche.

Lenjerie intimă - Body Obsessive Moketta

Body Livco Karri
Un articol de lenjerie intimă incitant, confecționat din tul delicat și dantelă, cu inserții de fuchsia pe abdomen, ce dau un farmec aparte produsului. Bretelele subțiri sunt ajustabile, pentru a facilita potrivirea. Cupele sunt întărite, au push-up și sârme de susținere la bază. Ideal de purtat cu o pereche de pantaloni negri și un sacou cu o croială simplistă, pentru a-l pune în evidență.

Body LivCo Karri

Body Chilirose Noelia
Un produs realizat din material elastic de culoare neagră, care se închide asemenea unui sutien la spate. Decolteul adânc și accesoriile din zona bustului adaugă un plus de farmec apariției. Se potrivește de asemenea cu o pereche de pantaloni sau de blugi și un cardigan transparent.

Body Chilirose Noelia

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest

Iti place articolul?

Distribuie-l pe retelele de socializare!