Fashion Inspiratie Noutati Recomandarea zilei

Reduceri, reduceri și…mai multe reduceri

Vești bune, fetelor! Au început în forță reducerile de Black Friday pe www.sevensins.ro, reduceri ce vor fi valabile întreaga săptămână, în limita stocului disponibil. Chemise-urile, body-urile, compleurile sexy și accesoriile provocatoare cu discount-uri și mai provocatoare așteaptă să se alăture garderobei voastre sezonul acesta, așa că grăbiți-vă să prindeți cât mai multe. Iată câteva dintre articolele de lenjerie care sunt reduse cu 60% anul acesta:

Obsessive 820-ted – un body realizat din tul fin, combinat cu inserții din dantelă. Decupajele laterale și spatele gol dau un aer sexy ținutei, iar decolteul adânc este susținut de sârme.

Obsessive 820-TED

Obsessive 827-set – un set de lenjerie care se remarcă prin simplitate, dar care e de efect datorită culorii și materialului. Tulul roșu combinat cu volănașe pe marginea cupelor și în talie dă o alură aparte celei care poartă compleul.

Set sexy Obsessive 827-SET

Beauty Night Alexandra – un chemise confecționat din satin și dantelă cu model floral în partea din față, foarte comod și sexy în același timp. Datorită materialelor, se așază foarte bine pe corpul purtătoarei și îi dă un aer extrem de feminin.

Chemise Beauty Night Alexandra

Obsessive Dotina – o piesă de lenjerie provocatoare și foarte ușor de purtat. Corsetul este făcut din material elastic ce se mulează perfect pe formele corpului, iar tulul cu buline dă un aer ușor vintage outfit-ului. Cupele sunt susținute de sârme, iar chilotul tanga inclus este realizat din același tul cu buline care se regăsește în corset.

Corset Obsessive Dotina

Obsessive 840-seg – tulul delicat combinat cu broderiile din dantelă albă fac din acest set o ținută incitantă, dar și elegantă. Cele trei piese de lenjerie se armonizează perfect, oferindu-i purtătoarei toată încrederea de care are nevoie.

Set sexy Obsessive 840-SEG

Chilirose Sandy – un articol de lenjerie atrăgător, ideal pentru o seară romantică petrecută în doi. Body-ul este realizat din tul cu inserții de dantelă cu model floral și are portjartier încorporat, sârme de susținere și chilot string asortat.

Corset Chilirose Sandy

Chilirose Kim Long Red – un chemise lung și elegant într-o culoare puternică, realizat din tul semitransparent și dantelă în zona abdomenului și a cupelor. Este despicat în față și cade foarte bine pe corp, fiind o piesă de lenjerie ce evidențiază atuurile și totodată păstrează misterul.

Chemise Chilirose Kim Long red

Obsessive Maidme – puțin joc de rol e întotdeauna binevenit, iar acest costum de asistentă te poate ajuta să te transformi într-o apariție de neuitat. Este compus din rochiță, chilot tanga și bentiță și este realizat din tul negru ce contrastează cu cel alb inserat în zona bustului.

Costum Obsessive Maidme chemise lenjerie

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest

Iti place articolul?

Distribuie-l pe retelele de socializare!