Inspiratie

#noutăți – noi articole de lenjerie la SevenSins

Luna ianuarie a venit la SevenSins cu noi surprize interesante la capitolul lenjerie intimă. Cele mai noi produse de pe site sunt în principiu confecționate din dantelă de culoare neagră cu model floral, întrucât vă spuneam într-o postare anterioară că dantela este și anul acesta în top printre preferințe. Combinată cu tul fin sau materiale satinate, impresia creată de acest tip de lenjerie este una de feminitate dusă la cote maxime și eleganță.

Să vedem câteva dintre cele mai recente articole de pe www.sevensins.ro:

Chemise Chilirose Ina
O cămașă foarte sexy de culoare neagră, realizată din dantelă fină în partea de sus și tul în rest. Design-ul special – chemise-ul este mai scurt în față decât în spate – dau ținutei un aer incitant, precum și celei care o poartă. Bretelele sunt reglabile și accesorizate cu o pereche de fundițe.

Chemise Chilirose Ina

Chemise Obsessive 824
O piesă de lenjerie provocatoare, realizată dintr-un material ușor elastic, ce se mulează perfect pe corp și evidențiază silueta. În partea din față, are inserții de fir argintiu, iar la bust este accesorizată cu franjuri lungi. Spatele este integral din material cu fir strălucitor, iar bretelele care vin în X sunt ajustabile.

Chemise Obsessive 824-DRE

Body Obsessive 831
Un body crotchless negru, confecționat în totalitate din dantelă cu model floral. Este extrem de provocator, datorită design-ului cu benzi elastice pe abdomen. La spate se închide asemenea unui sutien, iar chilotul este decupat și în față, și la spate.

Obsessive 831-TED

Corset Chilirose Piere
Un articol de lenjerie foarte sexy cu portjartier atașat, făcut din tul combinat cu dantelă brodată cu fir argintiu foarte fin. Cupele sunt din dantelă și sunt ornate cu benzi elastice negre, iar bretelele se pot ajusta. La spate, body-ul este decupat provocator. Vine la set cu chilot din dantelă asortat.

Corset Chilirose Piere

Chemise Chilirose Alexa
Un chemise stil babydoll, cu o croială destul de simplă, dar foarte feminină, care favorizează orice tip de siluetă. Partea de sus este din dantelă brodată cu motive florale, iar în jos este din tul fin. Decolteul adânc accentuează senzualitatea, iar cupele sunt susținute de sârme la bază.

lenjerie - Chemise Chilirose Alexa

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest

Iti place articolul?

Distribuie-l pe retelele de socializare!